Zápas proti Česku môžete sledovať na Pasienkoch, potrebujete však auto

Čech Michael Krmenčík strieľa úvodný gól zápasu.
Čech Michael Krmenčík strieľa úvodný gól zápasu. (Autor: TASR)
TASR|25. aug 2020 o 14:30

SFZ ponúklo zaujímavú možnosť.

BRATISLAVA. Slovenský futbalový zväz (SFZ) pripravil pre fanúšikov možnosť osobne si vychutnať zápas Ligy národov Slovensko - Česko aj napriek koronakrízovým opatreniam.

Duel 4. septembra o 20.45 h na Národnom futbalovom štadióne v Bratislave sa síce musí odohrať bez divákov, ale tí si ho môžu pozrieť v Autokine na futbalovom štadióne Pasienky v Bratislave.

Vstupenky do Autokina si záujemcovia môžu kúpiť online od 25. augusta od 15.00 na https://ticketing.futbalsfz.sk/events. Informoval o tom oficiálny web SFZ.

"Rezervácia vstupeniek nie je možná, len priamy nákup. Online predaj bude ukončený v deň zápasu 4. septembra 2020 o 21.00 hod. Vstupenky nebude možné zakúpiť v deň zápasu pri vstupe na štadión Pasienky, len cez online predaj. Pri zakúpení vstupeniek je potrebné vyplniť EČV auta ku každej vstupenke. Tento údaj slúži iba na kontrolu počtu osobných áut v areáli, vzhľadom na vyhradenú kapacitu miest na parkovanie, ktorá je pre max. 70 áut.

Odporúčame, aby ste pri zakúpení vstupeniek zvážili počet áut. Ideálny počet osôb na jedno auto sú 4 osoby. Pri kúpe vstupeniek je potrebné urobiť nasledovné kroky: vytvoriť si konto a vyplniť povinné údaje, počet vstupeniek na 1 nákup je max. 4 ks, tj. max. 4 osoby na 1 osobné auto, platba je možná len platobnou kartou, vstupenky sú elektronické v pdf. a nájdete ich po úhrade a po prihlásení sa vo vašom konte. Na vstupenke bude uvedené meno/priezvisko kupujúceho, ktoré je vygenerované automaticky po prihlásení a nákupe," uviedol zväz na webe.

Pokyny ohľadom vstupu na futbalový štadión Pasienky sú nasledovné: futbalový štadión bude otvorený 2 hodiny pred výkopom, tj. v čase od 18.45 hod., keď bude možné prísť na štadión autom (vstup od ul. Junácka), vstupenky na podujatie sa dajú nájsť po prihlásení sa v konte v pdf. alebo si ich môžu návštevníci vytlačiť na papier A4, futbalový štadión sa zatvára v čase o 23.00 hod. a do tohto času musia všetky autá opustiť areál.

"Pre fanúšikov sú pripravené LED obrazovka 5x3,3 m, bufet s občerstvením (platba kartou alebo v hotovosti), umývanie čelných okien, tipovačka, online kvíz či pukance. Podujatie rešpektuje aktuálne nariadenia epidemiológov. Pri vstupe bude zabezpečené bezdotykové meranie telesnej teploty každého účastníka ako aj dezinfekcia rúk," vysvetlil SFZ.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Reprezentácie»Liga národov»Zápas proti Česku môžete sledovať na Pasienkoch, potrebujete však auto