Poslednú otázku položil hráčom Bokroš. Fehérváry ho podržal

Kapitán reprezentácie do 20 rokov Martin Fehérváry počas tlačovej konferencie po príchode slovenskej hokejovej reprezentácie do 20 rokov z MS v Kanade.
Kapitán reprezentácie do 20 rokov Martin Fehérváry počas tlačovej konferencie po príchode slovenskej hokejovej reprezentácie do 20 rokov z MS v Kanade. (Autor: Jozef Jakubčo SME)
Juraj Berzedi|7. jan 2019 o 18:24

Slovenskí hokejisti reagovali na kritické statusy.

BRATISLAVA. Hokejisti Martin Pospíšil a Miloš Fafrák opísali fungovanie slovenského tímu na majstrovstvách sveta do 20 rokov. Vo svojich statusoch na sociálnej sieti skritizovali najmä trénera Ernesta Bokroša.

Kapitán tímu Martin Fehérváry a obranca Marek Korenčík sa však k názorom svojich spoluhráčov po návrate zo šampionátu vyjadrili veľmi zdržanlivo.

„Chalani sa vyjadrili k turnaju. Bola to ich vlastná záležitosť. Nevedeli sme, že to plánujú. Je ťažké povedať, či s tým súhlasím. Boli tam spomenuté viaceré veci,“ reagoval Fehérváry.

„Myslím si, že sa to mohlo vyriešiť inak, z kabíny sa veci nemajú vynášať. Ale vyjadrili svoj názor, je to ich vec,“ doplnil Korenčík.

Nebola to neštandardná situácia

Jedného z najproduktívnejších hráčov zámorskej juniorskej súťaže USHL Martina Pospíšila chcel Bokroš pred šampionátom vyhodiť z nominácie.

„Chcem poďakovať kapitánovi Fehérvárymu a taktiež Liškovi a Krivošíkovi. Aj vďaka nim som nešiel domov,“ napísal Pospíšil na facebooku.

Títo traja hráči sa ho pred Bokrošom zastali.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Hokej»Reprezentácie»Poslednú otázku položil hráčom Bokroš. Fehérváry ho podržal