Slovan môžu v Čerepovci potopiť Česi

Hráč Slovana Zdeňek Kutlák (vpravo) a hráč CSKA Moskva Oleg Saprykin pred brankárom Slovanu Jaroslavom Janusom v poslednom domácom zápase (2:3).
Hráč Slovana Zdeňek Kutlák (vpravo) a hráč CSKA Moskva Oleg Saprykin pred brankárom Slovanu Jaroslavom Janusom v poslednom domácom zápase (2:3). (Autor: TASR)
Sportnet|23. okt 2013 o 16:35

Ölvecký: Určite by sme chceli aspoň dva zápasy na výjazde vyhrať.

BRATISLAVA. Hokejisti Slovana Bratislava po dlhej sérii šiestich domácich duelov v KHL absolvujú nasledujúce štyri stretnutia u súperov.

Zverenci trénera Rostislava Čadu sa v sobotu 26. októbra predstavia o 15.00 h SELČ v Čerepovci proti Severstaľu, nasledovať budú súboje v Jaroslavli, Mytiščiach a Petrohrade.

V utorok dostali hráči Slovana voľno a od stredy sa pripravujú na sériu stretnutí v Rusku, kam odletia v piatok.

"Pár dní voľna nám určite padne vhod. Verím, že v posilňovni sa dáme dokopy, na tréningoch to trochu vyladíme a pôjdeme s čistou hlavou na trip do Ruska," povedal útočník Marko Daňo.

Čerepovec sa pod vedením Igora Petrova spolieha najmä na českých hokejistov - kapitána Petra Čáslavu a gólmana Jakuba Štepánka.

Lokomotiv Jaroslavľ nezačal sezónu najlepšie, no po výmene trénera, keď Piotr Vorobiov nahradil Toma Rowa, mu patrí v tabuľke Západnej konferencie 9. miesto.

Bratislavčania v stredu 30. októbra nastúpia proti Atlantu Mytišči so známym útočníkom Jevgenijom Arťuchinom a sériu ukončia v proti SKA Petrorade v zostave s hviezdnym Iľjom Kovaľčukom.

Ďalšie zápasy odohrá Slovan až po novembrovej reprezentačnej prestávke.

Aj u súperov by chcel Slovan bodovať, nemá však prehnané ambície. "Určite by sme chceli aspoň dva zápasy na výjazde chceli vyhrať," vyhlásil Peter Ölvecký.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Hokej»KHL»Slovan môžu v Čerepovci potopiť Česi