Slovan Bratislava zdolal Senicu 1:0

Hráči Slovana a hráči Senice počas dohrávky 2. kola Corgoň ligy pred prázdnymi tribúnami.
Hráči Slovana a hráči Senice počas dohrávky 2. kola Corgoň ligy pred prázdnymi tribúnami. (Autor: SITA)
SITA|21. aug 2013 o 20:56

Dohrávaný duel 2. kola Corgoň ligy na Pasienkoch sa s ohľadom na incident s delobuchom v nedeľňajšom súboji s Ružomberkom hral bez prítomnosti divákov.

ŠK Slovan Bratislava - FK Senica 1:0 (1:0)

Gól: 45. Fořt, žlté karty: Bagayoko, Halenár - Jirásek, Habánek, Martin Zeman, rozhodovali: Sedlák - Jenčura, Bobko, hralo sa bez divákov.

Slovan: Putnocký - Bagayoko, Gorosito, Niňaj, E. Čikoš - Kladrubský - I. Žofčák, Halenár, Soumah (87. Grendel), K. Mészáros (62. L. Peltier) - Fořt (90.+ Jakúbek).

Senica: Šulla - Habánek, P. Pavlík, Brabec, Kalabiška - Jirásek, Komara (86. Čermák) - Jaroslav Diviš (46. Hiago), Piroska, Martin Zeman - Diarrassouba.

Jozef Valovič (tréner Slovana): "Mrzí ma, že sme nevyhrali o tri či štyri góly. Ujali sme sa vedenia a v druhom polčase sme kontrolovali vývoj. Čakali sme takýto vývoj zápasu, súper prišiel motivovaný, keďže bol prvý v tabuľke. Pred pár týždňami sme boli v tabuľke na desiatom mieste, teraz sme na čele spolu so Senicou. Musíme byť spokojní. Videli sme dobré stretnutie, keby boli prítomní diváci, duel by bol ešte kvalitnejší."

Eduard Pagáč (tréner Senice): "V prvom polčase sme mali štyri šance, ale nepremenili sme ich. Na konci sme doplatili na stratu koncentrácie a inkasovali sme po štandardnej situácii. Druhý polčas to už bol boj, zápas plný emócií a súbojov. Bez divákov to bolo špecifické stretnutie."

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbalnet»Slovan Bratislava zdolal Senicu 1:0