Slovan s Rigou nakoniec prehral a zahanbujúca sága pokračuje

Zľava v popredí: Martinš Dzierkals a brankár Timur Bilyalov, obaja z HK Dinamo Riga a Patrik Lamper z HC Slovan Bratislava počas hokejového zápasu Kontinentálnej hokejovej ligy (KHL) 2018/2019 medzi HC Slovan Bratislava (Slovensko) - HK Dinamo Riga (Lotyšsko). Bratislava, 12. december 2018.
Zľava v popredí: Martinš Dzierkals a brankár Timur Bilyalov, obaja z HK Dinamo Riga a Patrik Lamper z HC Slovan Bratislava počas hokejového zápasu Kontinentálnej hokejovej ligy (KHL) 2018/2019 medzi HC Slovan Bratislava (Slovensko) - HK Dinamo Riga (Lotyšsko). Bratislava, 12. december 2018. (Autor: Martin Medňanský SITA)
Športové prenosy SME|12. dec 2018 o 00:00

Prenos ste mohli sledovať s nami online.

HC Slovan Bratislava - Dinamo Riga 3:4 (1:2, 2:1, 0:1)

Góly: 1. Taffe (Řepík), 34. Červený (Taffe), 37. Taffe (Červený) - 1. Darziňš (Balinskis, M. Redlihs), 17. M. Redlihs (Darziňš, Maione), 24. Videll (Darziňš, Maione), 47. Darziňš (M. Redlihs, Balinskis)

Vylúčení: 7:6 na 2 min, presilovky: 0:2, oslabenia: 0:0, rozhodovali: Gamalej, Sidorenko - Sadovnikov, Sivov (všetci Rus.), 5855 divákov

Zostavy:

Slovan Bratislava: Štěpánek - É. Gélinas, Sersen, Švarný, Klok, A. Jánošík, Meszároš, Bačík - Řepík, Taffe, Červený - Ch. Bailey, M. Sukeľ, M. Lunter - Lamper, Hrnka, Buc - Jeglič, Chipchura, Rau - Baranov

Dinamo Riga: Biľalov - Maione, Alisauskas, Balinskis, Sotnieks, Aľajev, Žile, M. Zanetti - Myttynen, McMillan, Clark - M. Redlihs, Videll, Darziňš - Dzierkals, Džeriňš, Meija - Marenis, Pavlovs, Gillies - Batna

BRATISLAVA. HC Slovan Bratislava natiahol sériu prehier v Kontinentálnej hokejovej lige (KHL) už na desať zápasov.

Slovanisti podľahli na Zimnom štadióne Ondreja Nepelu v stredu aj hráčom Dinama Riga tesne 3:4. Slovan pritom do duelu vstúpil výborne, už v ôsmej sekunde otvoril skóre Jeff Taffe.

Riga sa však nedala zahanbiť a v 36. sekunde vyrovnala zásahom Laurisa Darziňša. Hostia sa ešte v prvej tretine ujali vedenia, v početnej výhode sa presadil Mikelis Redlihs.

Na rozdiel dvoch gólov zvýšil v 24. min takisto v presilovej hre Linus Videll. Domáce družstvo vrátil do hry v 34. min Rudolf Červený a Taffe druhým zásahom v zápase v 37. min dokonca vyrovnal.

Slovan Bratislava - Dinamo Riga (12. december 2018): fotogaléria

12.12.2018

Zverencom Vladimíra Országha to napokon na body aj tak nestačilo. V 47. min rozhodol o triumfe Dinama Riga takisto druhým zásahom Darziňš.

Slovanisti sú po 39 odohraných zápasoch na predposlednej 11. priečke Západnej konferencie so ziskom 23 bodov. Posledné Dinamo Minsk má o jediný bod menej, no odohralo o dva zápasy menej.

Najbližší duel absolvujú hokejisti Slovana v utorok na ľade favorizovaného SKA Petrohrad.

Výsledok zvyšného stredajšieho zápasu KHL:

Červená hviezda Kchun-lun - Barys Astana 1:4 (0:1, 1:2, 0:1)
Góly: 26. Wolski - 15. Frattin, 30. Sagadejev, 31. Michajlis, 59. V. Svedberg

Hlasy po zápase

Girts Ankipans (tréner Dinama Riga): "Bol to náročný bojovný zápas. Vyzeralo to takmer ako v play-off. Sú to pre nás veľmi dôležité body a nebolo jednoduché ich vybojovať."

Vladimír Országh (tréner Slovana): "Mali sme dobrý začiatok, ale okrem gólu sme v prvej tretine neukázali nič. Súper bol aktívnejší, rýchlejší, dominoval v súbojoch. Mali sme znovu niekoľko zbytočných vylúčení. V druhej tretine sme sa trochu zobudili, vyrovnali sme, ale znovu sme niekoľko momentov nezvládli. Bolo to málo, súper chcel uspieť viac. Potrebujeme hrať 60 minút a to sa nestalo. Hráme o budúcnosť Slovana, musíme sa zmobilizovať a začať vyhrávať."

Michal Řepík (útočník Slovana): "Nehrali sme celý zápas a nechali sme sa zbytočne vylučovať. V úvode sme dali rýchly gól, no vzápätí sme znovu inkasovali. To by sa nemalo stávať. Nezvládli sme oslabenia, kde sme dostali dva góly. Po prestávke sme hrali celkom dobre, diktovali sme tempo hry. Myslím si, že štvrtý gól bol trochu smolný. Ku koncu nám už nezostávali sily. Mali sme presilovku, ale nič nám v nej nespadlo. Tak to býva, keď nebudeme hrať celých 60 minút, šťastie nám nepôjde naproti."

Jakub Štěpánek (brankár Slovana): "Prehrali sme a teda nemôžeme byť spokojní. V prvej tretine bol súper aktívnejší a z toho ťažil. Potom sme sa vrátili do zápasu, hrali sme dobre, tlačili sme, ale nedali sme gól. Naopak, súper skóroval. Zápas má 60 minút a my hráme vždy iba určitú pasáž a to nestačí. Menšie voľno uvítame, či nám to pomôže, ukážu až zápasy po prestávke."

Online prenos: HC Slovan Bratislava - HC Dinamo Riga (KHL 2018/2019)

KHL  2018/2019
12.12.2018 o 18:30
Slovan
3:4
(1:2, 2:1, 0:1)
60' minúta
Ukončený
Riga
Prehľad
Góly a asistencie: 1. Taffe (Řepík), 34. Červený (Taffe), 37. Taffe (Červený) – 1. Dārziņš (Balinskis, Rēdlihs), 17. Rēdlihs (Dārziņš, Maione), 24. Videll (Dārziņš, Maione), 47. Dārziņš (Rēdlihs, Balinskis). Rozhodca: Gamalej, Sidorenko – Sadovnikov, Sivov. Diváci: 5.855.
Prenos
Je po zápase, v tretej tretine sme videli len jeden gól a ten do siete domácich. Riga hrala to čo potrebovala a z ľadu od Dunaja si právom odvezie oba body. Najlepšími hráčmi zápasu vyhlásení: v tíme hostí Lauris Darzinš, v tíme domácich Jeff Taffe. Pre Rigu séria prehier skončila, Slovan si na svoje víťazstvo bude musieť ešte počkať a jeho séria tak pokračuje. Pomer striel medzi žrde v tretej tretine 13:10, celkom 36:30. Dobrú noc z Bratislavy priaznivcom šport želá Vladimír Korduliak.
Koniec zápasu.
59:43
Oba tímy s plným počtom hráčov.
59:38
importantŠtěpánek na striedačke, Slovan to opäť skúša na power play so šiestimi korčuliarmi v bránke.
59:32
Domáci zahrali s vysokou hokejkou, hlavný hru prerušil, Štěpánek späť v bránke, vhadzujeme v pásme domácich po pravej ruke Štěpánka. V hre pokračujeme štyria proti štyrom.
59:05
importantBiľalov ako na strelnici, dokázal však zlikvidovať tri strelecké pokusy domácich a podržal svoj tím za výhrou a ziskom dvoch bodov.
58:36
Opäť zakázané uvoľnenie Dinamo, hra sa vráti do zóny hostí.
58:29
Zakázané uvoľnenie Dinamo, hra sa vráti pred Biľalova.
58:18
Sersenov pokus od modrej defenzíva hostí poslala na ochrannú sieť.
57:52
Po malej skrumáži puk kryje pod svojimi rukavicami v bránkovisku brankár hostí Timur Biľalov.
57:43
importantOddychový čas domácich, Štěpánek zostáva na striedačke, power play belasých.
57:43
Gélinas a Ališauskas po dve minúty za hrubosť. Hrať budeme štyria proti štyrom.
57:27
Gélinas z ľavej strany pekný puk poslal na bránku hostí, neviem, či to bola práca Biľalova alebo puk do rohu klziska zblokovalo klbko hráčov pred bránkoviskom.
56:41
importantMeija z pravej strany sa natlačil s pukom až k bránkovisku a zakončil, Štěpánek puk zlikvidoval a podržal domácich v závere tretej tretiny.
56:20
importantNepríjemný skáckajúci puk a Biľalov si narobil problémy, ktoré napokon zvládol a žiadne prekvapenie sa neudialo.
54:48
Hostia v plnom počte, Slovan sa o vyrovnanie zatiaľ nepostaral.
54:34
Hostia vytiahli puk na hokejke až za bránku domácich, videli sme dve strely belasých, obe zablokované, Riga hrá v defenzíve tvrdo a na výbornú.
52:48
Gillies za faul na Lampera inkasuje dve minúty, presilovka pre Slovan. Arbitri to posúdili ako nedovolené bránenie.
52:35
Síce bojovná pasáž duelu, bez strely na tú ktorú bránku nám tu ubiehal akurát tak čas.
48:49
Zakázané uvoľnenie hostí, hra sa vráti pred Biľalova.
48:42
importantSukeľ ušiel s pukom okolo ľavého mantinelu a vystrelil z ľavého kruhu švihom, Biľalov v pokľaku aj tento kryje vo svojom výstroji.
47:24
Vzájomné vylúčenia: Bačík a Lamper na strane domácich, za Dinamo Dzierkals a Zile – všetci za hrubosť. Hráme piati proti piatim.
46:48
46:48
goalDinamo Riga dalo gól!
Strela spoza kruhov v podaní LAURISA DARZINŠA si popod rameno Štěpánka našla cestu do jeho siete. Asistencie: Mikelis Redlihs a Ivis Balinskis.
45:58
Dinamo točilo belasých v pásme, Zile napokon vystrelil od modrej, puk bol zblokovaný na ochrannú sieť, vhadzujeme po pravej ruke Štěpánka.
44:08
Dzierkals efektne vystrelil od modrej švihom, Štěpánek puk schoval do rukavice a pohotovo rozohral na hokejky svojim spoluhráčom.
42:04
Slovan založil brejkovú akciu, Jegličov strelecký pokus z ľavého kruhu obranca hostí zblokoval na ochrannú sieť.
41:13
Riga vyhrala buly v zóne domácich, Aľajev vystrelil od modrej z pravej strany, Štěpánek v pokľaku puk likviduje vo svojom náručí.
40:31
Řepík z ľavej strany mieril medzi tri žrde, Biľalov poslal puk späť do hry a Dinamo pôjde do akcie.
40:01
Začala sa tretia tretina.
Ďalšia tretina sa začne približne o 20:20.
Aj v druhej tretine diváci videli tri góly ako v prvej a skóre je vyrovnané. Riga najskôr odskočila domácim na dva góly, Slovan potom udrel dvakrát po sebe a o všetkom tak rozhodne tretia časť hry. Pomer striel medzi žrde v tej druhej 9:6.
40:00
Druhá tretina sa skončila.
39:34
importantKrásna kombinačná akcia belasých a prihrávky na jeden dotyk so zakončením Jánošíka z ľavého kruhu, Biľalov cez vyrážačku puk poslal do rohu klziska.
38:47
Domáci v plnom počte, Lunter už naskočil na ľadovú plochu pomôcť svojim spoluhráčom.
38:37
importantMaione pálil od modrej, Štěpánek puk vyrazil, aby vzápätí na dvakrát zlikvidoval dorážku Darzinša, Jakub opäť raz podržal tím od Dunaja.
37:22
Balinskis vystrelil od modrej, od korčule Chipchuru puk opustil pásmo belasých a Slovan môže na ľad poslať čerstvých mužov.
36:47
Lunter dostal dve minúty za podrazenie, presilovka pre Dinamo.
36:03
36:03
goalSlovan Bratislava dal gól!
Dinamo reklamuje gól domácich a tak dnes po druhýkrát budeme kontaktovať Moskvu. Slovan vyrobil útok, Taffe zo stredu poslal vľavo Červenému, ktorému strela ideálne nesadla, no Biľalov puk smerujúci na jeho bránku po ľade vyrazil pravým betónom pred seba a JEFF TAFFE spoza bránky puk poslal do bránkoviska, kde sa od korčule Biľalova odrazil do siete. Asistencia: Rudolf Červený.
33:18
33:18
goalSlovan Bratislava dal gól!
RUDOLF ČERVENÝ vystrelil z pravého kruhu po trme-vrme pri vhadzovaní a prestrelil Biľalova v bránke Dinama. Asistencia: Jeff Taffe.
33:14
Slovan vyhral buly a od modrej z pravej strany pálil príklepom Sersen, Biľalov v pokľaku puk kryje vo svojom náručí.
33:10
Jánošík vystrelil z ostrého uhla z ľavej strany, Biľalov puk lapil do rukavice, chcel rozohrať, no nerozumel si so svojim kolegom a z otočky sa k streľbe dostal Lamper, jeho puk bol zlokovaný na ochrannú sieť.
31:50
Hostia v plnom počte, Slovan ponuku na kontaktný gól a vrátenie sa späť do hry premárnil.
30:46
Řepíkov pokus z pravého kruhu a puk zblokovaný vysoko na ochrannú sieť, vhadzujeme pred Biľalovom.
30:12
Taffe z ľavej strany poslal skáckajúci puk pred bránku, Biľalov ho schoval do rukavice a drámu nepripustil.
29:50
Maione rovnaký priestupok ako Sersen, vyhodenie puku a presilovka pre belasých.
29:34
Biľalov v pokľaku kryje nahodený puk na svoju bránku, po malej šarvátke sa vylučovať nebude.
28:48
importantSlovan dal gól, puk sa odrazil od korčule Řepíka do siete hostí, úmysel som tam nevidel, telefonujeme do Moskvy. Po porade s videorozhodcom hlavný gól neuznal.
27:16
Domáci v plnom počte, Riga hrala dobre len druhú časť presilovky, Štěpánek veľa práce ale nemal.
27:11
Balinskis pálil od modrej, od korčule Baileyho puk skončil mimo hracej plochy, vhadzujeme po ľavej ruke Štěpánka.
25:55
Biľalov po druhýkrát hrá s pukom, ktorý belasí poslali von cez všetky čiary.
25:16
Nedovolené bránenie a dve minúty pre Bačíka, ďalšia príležitosť na zmenu skóre pre výborne hrajúce Dinamo.
23:13
23:13
goalDinamo Riga dalo gól!
Strelou švihom z ľavej strany vymietol pavučinu z bránky Štěpánka LINUS VIDELL. Asistencie: Lauris Darzinš a Mathew Maione.
22:25
Maione vystrelil od modrej z jej stredu, Štěpánek puk poslal cez hokejku na ochrannú sieť a upokojil hru na ľadovej ploche.
22:02
Slovan poslal puk von cez všetky čiary a získal cenné sekundy zo svojho oslabenia.
21:30
Za vyhodenie puku dvojka pre Sersena a presilovka pre súpera.
20:01
Začala sa druhá tretina.
Ďalšia tretina sa začne približne o 19:25.
V prvej tretine sme videli tri góly a tie prvé dva hneď v úvodnej minúte duelu. Skóre otvoril domáci klub, aby hostia zakrátko našli na otvorenie účtu dnešného večera pohotovú odpoveď. Hra mala tempo, domáci dostali výhodu v podobe presilovej hry, ktorú premárnili, hostia nie a ujali sa vedenia v zápase. Pomer striel medzi žrde v prvej tretine 14:14.
20:00
Prvá tretina sa skončila.
19:14
Červený oblúčikom z ľavej strany nahadzoval puk na bránku, Biľalov vo výskoku puk schoval vo svojej rukavici.
16:21
16:21
goalDinamo Riga dalo gól!
Z pravej strany dostal MIKELIS REDLIHS puk pred bránkovisko, usmernil ho na Štěpánka, Jakub puk vyrazil a z druhej dorážky sa už REDLIHS zapísal do listiny strelcov. Asistencie: Lauris Darzinš a Mathew Maione.
16:10
Držanie, zbytočný útočný faul, dve minúty pre Červeného a presilovka pre Dinamo.
15:57
Marenis sa ukázal reklamnou strelou od mantinelu z ľavej strany od kruhu, Štěpánek s týmto pukom žiadne veľké problémy nemal a schoval ho vo svojej rukavici.
14:48
McMillan a jeho strela švihom z pravého kruhu, Štěpánek puk poslal na druhú stranu klziska a belasí puk dostali pod svoju kontrolu.
13:48
Červený reklamnou strelou z pravej strany Biľalova neprekvapil, gólman hostí puk dobre videl a pohotovo zlikvidoval.
13:05
Riga chybovala v prihrávke vpred a po zakázanom uvoľnení sa hra sťahuje do pásma hostí.
11:17
Hostia v plnom počte, presilovka belasých gól na tej ktorej strane nepriniesla.
10:33
importantPrečíslenie hostí dva na jeden, McMillan sa rozhodol z ľavej strany pre zakončenie, doviezol puk až pred bránkovisko, Štěpánek ho poslal s pukom do rohu klziska
10:10
Dinamo sa oslobodilo a od Štěpánka začína ďalšia presilovková akcia belasých.
09:53
importantSersen sa prezentoval krásnou strelou od modrej, jeho príklep však Biľalov schoval vo svojej rukavici a ani teraz zmenu skóre nezaevidujeme.
09:17
Podrazenie a dve minúty pre Balinskisa, Slovan dostal výhodu v podobe presilovej hry.
08:35
Redlihs sa zbavil na pravom kruhu obrancu domácich, vystrelil švihom, Štěpánek dobre čítal hru a puk na dvakrát zneškodnil.
08:21
Biľalov na druhej strane v akcii, zmenu skóre nepripustil vhadzujeme po po pravej ruke Timura.
07:35
Videli sme tri pokusy od modrej a ich autorom bol Zanetti, ten druhý smeroval medzi tri žrde, Štěpánek puk poslal späť do hry.
07:16
Marenis pekne vystrelil spoza obrancu z pravého kruhu švihom, puk letiaci tesne nad ľadom Štěpánek bezpečne schoval vo svojej rukavici.
06:33
Řepík ako inak? Z ľavej strany priviezol puk pred bránkovisko a vystrelil, Biľalov bol v strehu a v pokľaku puk zlikvidoval.
06:20
Taffe zachytil v strednom pásme rozohrávku hostí, potiahol puk vpred a prenechal na ľavom kruhu Řepíkovi, ktorého strelu zablokoval jeden z hráčov v bielom drese.
05:48
Slovan chyboval smerom dopredu a vyrobil zakázané uvoľnenie, hra sa sťahuje pred Štěpánka.
04:32
Z vrcholu ľavého kruhu pálil príklepom Maione, jeho puk minul bránku domácich a skončil v rohu klziska.
04:02
Štěpánek opäť v akcii kryje puk z hokejky jedného z hráčov súpera, chlapci sa potom do seba pustili, nič veľké, vylučovať sa nebude.
03:28
McMillan spoza bránky naservíroval puk pred bránku na hokejku Darzinša, ktorý sa snažil prekvapiť Štěpánka v klietke domácich, bez úspechu.
02:05
Biľalov na druhej strane dobre videl puk smerujúci na jeho bránku po ľade spoza pravého kruhu a cez hokejku ho pohodlne usmernil na ochranné sklo.
01:40
Pavlolvs efektne vystrelil z ľavého kruhu, Štěpánek cez rameno puk poslal za svoju bránku a Slovan pôjde do akcie.
00:36
00:36
goalDinamo Riga dalo gól!
Kto neskoro chodí, nevidí dva góly. Dinamo vyrobilo útok a z pravej strany z uhla zakončil LAURIS DARZINS. Asistencie: Uvis Balinskis a Mikelis Redlihs.
00:08
00:08
goalSlovan Bratislava dal gól!
Začiatok, aký nečakal nikto na Slovensku. Z pravej strany od kruhu dostal prihrávku pred Bránku JEFF TAFFE a ten pomedzi betóny zakončil. Asistencia: Michal Řepík.
00:01
Stretnutie sa práve začalo.
Oba tímy už máme na hracej ploche, vypočujeme si hymny oboch krajín a všetko bude prichystané k úvodnému buly duelu.
Príjemný podvečer z Bratislavy vám želám, dnes Slovan v belasých farbách privíta bielo-karmínovú Rigu. Slovan v bránke so Štepánkom, Riga s Biľalovom.
Úvodné zostavy:

HC Slovan Bratislava:

Štěpánek (Čiliak) – Gélinas, Sersen (C), Švarný, Klok, Jánošík, Meszároš (A), Bačík – Řepík (A), Taffe, Červený – Bailey, Sukeľ, Lunter – Lamper, Hrnka, Buc – Jeglič, Chipchura, Rau – Baranov

HC Dinamo Riga:

Biľalov (Gudlevskis) – Maione, Ališauskas, Balinskis, Sotnieks (A), Aľajev, Zile, Zanetti – Myttynen, McMillan, Clark – Redlihs (A), Videll, Darzinš (C) – Dzierkals, Džerinš, Meija – Marenis, Pavlovs, Gillies – Batna

Rozhodca:

Gamalej, Sidorenko – Sadovnikov, Sivov.
HC Slovan zakončí svoju domácu trojzápasovú šnúru v stredu večer, keď bude hostiť klub Dinamo Riga. Prvý zo série štyroch vzájomných zápasov v aktuálnej sezóne tak uvidí Aréna Ondreja Nepelu v Bratislave.

Riga je hlavným mestom Lotyšska a najväčším pobaltským mestom s takmer 700.000 obyvateľmi. Mesto leží v zálive Riga pri ústi rieky Daugava a žije v ňom takmer tretina obyvateľstva Lotyšska. Mesto Riga bolo založené v roku 1201 a jeho historická časť je zapísaná na Zozname svetového kultúrneho dedičstva UNESCO. Mesto Riga bolo v roku 2014 Hlavným Európskym mestom kultúry spolu so švédskym mestom Umeå.

Hokejový klub Dinamo Riga bol znovu založený v roku 2008, keď predtým fungoval v období rokov 1946 až 1995. Od znovuzrodenia vstúpil tím do KHL, keď jej prvým trénerom sa stal Slovák Július Šupler. Ten na konci sezóny 2011/2012 z tímu odišiel do CSKA Moskva, predtým však vo všetkých troch sezónach dosiahol s Dinamom vždy záverečné play-off súťaže. V prvom ročníku vypadlo Dinamo v prvom kole s menovcom Dinamo Moskva po sérii 0:3 na zápasy. V druhom ročníku to bolo veselšie, v prvom kole Dinamo vyradilo SKA Petrohrad 3:1 na zápasy. Potom však nestačilo na HK MVD Balašicha po sérií 1:4 na zápasy. V tretej sezóne v KHL to bolo opäť Konferenčné semifinále, v prvom kole vyradilo Dinamo Riga svojho menovca z Moskvy po sérii 4:2 na zápasy, no potom podľahli 2:4 na zápasy hráčom Lokomotiv Jaroslavľ. Po Šuplerovi prevzal tím Fín Pekka Rautakalio, vo štvrtej sezóne to bolo opäť „len“ prvé kolo play-off, Torpedo Nižnij Novgorod vyradil Dinamo po sérii 4:3 na zápasy. V piatej sezóne skončilo Dinamo na 24. mieste, na účasť v play-off súťaže strácalo 22 bodov. Náplasťou však bola výhra v Pohári nádeje, keď Dinamo vyhralo vo finále s Amurom Chabarovskom 3:1 na zápasy. V šiestej sezóne vypadlo Dinamo hneď v úvodnom kole play-off s tímom Donbass Doneck, jeden zo zápasov sa hral aj v Bratislave, po sérii 3:4 na zápasy obsadilo Dinamo v konečnom účtovaní 12. priečku. V siedmom ročníku zostali brány play-off pre Dinamo zatvorené a v konečnom účtovaní klub obsadil 21. priečku. Rovnako tak tomu bolo i v ôsmej sezóne, no v záverečnom hodnotení o stupienok nižšia priečka s poradovým číslom 22. V deviatej sezóne Dinamo skončilo najhoršie zo všetkých svojich účinkovaní v KHL a napokon z toho bola predposledná, 28. priečka plejády klubov KHL. Nuž a v tej poslednej Dinamo skončilo rovnako na predposlednej, tentoraz na 26. priečke pelotónu hokejových klubov.

Strieborno-karmínový dres obliekajú predovšetkým domáci hráči z Lotyšska, káder dopĺňajú štyria hráči z Ruskej federácie a rovnako štyria z Kanady, po jednom hráčovi má zastúpenie aj Fínsko, Švédsko, Taliansko a Litva. Dinamo hráva svoje domáce zápasy v Arēna Rīga, ktorá má kapacitu 10.300 divákov, súčasným hlavným trénerom je domáci Lotyš Ģirts Ankipāns.

V aktuálnej tabuľke KHL zaznamenalo Dinamo z 36 zápasov 32 bodov, Slovan odohral o dva zápasy viac a získal doposiaľ 26 bodov.

Srdečne Vás pozývam k sledovaniu ďalšieho zápasu KHL, Aréna Ondreja Nepelu privíta klub Dinamo Riga a my vám aj z tohto zápasu krátkymi písanými vstupmi sprostredkujeme aktuálne dianie na bratislavskej ľadovej ploche.
Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 18:30.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Hokej»KHL»Slovan s Rigou nakoniec prehral a zahanbujúca sága pokračuje