Ružomberok odmietol, že pýta 300-tisíc libier za Lačného

Miloš Lačný.
Miloš Lačný. (Autor: SITA)
SITA|16. dec 2009 o 17:05

Slovenský futbalový klub MFK Ružomberok žiada od Celticu Glasgow za útočníka Miloša Lačného odstupné 300 000 libier.

GLASGOW. Tvrdí to regionálny denník Evening Times a dodáva, že škótska strana momentálne čaká na vyjadrenie kouča Tonyho Mowbraya, či považuje uvedenú sumu za adekvátnu.

Dvadsaťjedenročný zakončovateľ Lačný bol u 42-násobného škótskeho šampióna na testoch od nedele 6. decembra, domov sa vrátil ako strelec gólu v pondelňajšom prípravnom zápase proti anglickému Evertonu (1:1), keď na oboch stranách nastúpili prevažne hráči z rezervy či potenciálne posily.

"Môj prvý dojem po príchode do Celticu bol vynikajúci. Všetko je na neporovnateľne vyššej úrovni ako na Slovensku. Verím, že som zanechal dobrý dojem. Ak by ma chceli do svojho kádra, určite poviem áno. Celkovo platí, že v zime s veľkou pravdepodobnosťou odídem z Ružomberka preč," povedal v utorok Lačný.

Vedenie MFK Ružomberok sa však od informácií o výške odstupného dištancovalo. "Táto informácia sa nezakladá na pravde," uvádza sa vo vyhlásení klubu, ktoré agentúre SITA poskytol obchodný manažér a tlačový hovorca Liptákov Michal Mertinyák. "Akékoľvek špekulácie ohľadom výšky odstupného za nášho hráča Miloša Lačného sú v súčasnej situácii iba špekuláciou, keďže doteraz sa neuskutočnili žiadne rokovania medzi zúčastnenými klubmi o konkrétnej transferovej čiastke."

Nachádzate sa tu:
Domov