Rijkaard kandidátom na trénera Bayernu

SITA|29. apr 2009 o 16:10

K otázke hľadania nástupcu trénera futbalistov Bayernu Mníchov Jürgena Klinsmanna, ktorého dočasne do konca aktuálneho súťažného ročníka nahradil Jupp Heynckes.

MNÍCHOV. K otázke hľadania nástupcu trénera futbalistov Bayernu Mníchov Jürgena Klinsmanna, ktorého dočasne do konca aktuálneho súťažného ročníka nahradil Jupp Heynckes, sa vyjadril aj Franz Beckenbauer. Prezident bavorského veľkoklubu v stredu uviedol, že možným kandidátom na tento post je aj Frank Rijkaard. "Riešením našej situácie by mohol byť Rijkaard, ktorý je v súčanosti bez kontraktu," pripustil Beckenbauer, zároveň však dodal: "Je ešte príliš skoro o tom hovoriť, ale samozrejme, musíme rozmýšľať o možnostiach vyriešenia trénerskej otázky."

Štyridsaťšesťročný Holanďan triumfoval v roku 2006 s FC Barcelona v Lige majstrov. Od konca uplynulej sezóny, keď sa rozišiel s Kataláncami, je Rijkaard bez zamestnávateľa. Nemecká médiá spomínajú v súvislosti s obsadením pozície kormidelníka v Bayerne aj Brazílčana Luiza Felipeho Scolariho, Taliana Roberta Manciniho, Holanďana Martina Jola, či "domáceho" Bernda Schustera.

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Nemecko»Rijkaard kandidátom na trénera Bayernu