Riga rozviaže zmluvu so zraneným brankárom Masaľskisom

SITA|24. okt 2008 o 14:42

Podľa generálneho manažéra Dinama Riga Normunda Sejejsa porušil brankár Edgars Masaľskis pri incidente, pri ktorom utrpel zlomeninu nohy.

RIGA. Podľa generálneho manažéra Dinama Riga Normunda Sejejsa porušil brankár Edgars Masaľskis pri incidente, pri ktorom utrpel zlomeninu nohy, podmienky zmluvy a klub KHL pripravuje všetky právne náležitosti na jej rozviazanie.

"Chceme sa zachovať ľudsky, takže mu uhradíme všetky náklady na liečbu. Dohodli sme sa, že keď bude opäť schopný trénovať, predložíme mu návrh novej zmluvy, na základe ktorej sa pôjde najprv rozchytať do iného klubu a keď bude vo forme, radi ho opäť privítame v Diname," povedal v rozhovore pre denník Sport Express Sejejs. Masaľskis utrpel zranenie v septembri pri potýčke v bare v Starej Rige a po operácii zlomenej nohy bude na ľade chýbať do konca roku 2008. Miesto neho získal lotyšský klub, ktorý trénuje slovenská dvojica Július Šupler a Miroslav Miklošovič, dvadsaťšesťročného švédskeho brankára Daniela Sperrla, ktorý začal sezónu v klube Dimitrov Vyššej ruskej ligy. Daniel Sperrle má za sebou úspešnú kariéru v najvyššej švédskej hokejovej súťaži Elitserien, kde chytal za Leksand, Linköping, Moru a Brynäs.

Nachádzate sa tu:
Domov»Hokej»KHL»Riga rozviaže zmluvu so zraneným brankárom Masaľskisom