Růžička a Sivák súhlasili so spoločným súbojom, majú však svoje podmienky

Vašek Sivák a Tadeáś Růžička na vážení podujatia RFA 5
Vašek Sivák a Tadeáś Růžička na vážení podujatia RFA 5 (Zdroj: RFA)
Vladimír Bilohuščin|29. okt 2022 o 14:50

Bojovníci sa už dohodli aj na váhe, v ktorej by súboj prebehol.

BRNO. Podujatie RFA klope na dvere a verejné váženie pred turnajom prinieslo viacero rozhovorov s hlavnými hviezdami večera.

Diváci sa okrem iného môžu tešiť na súboje špičkových postojárov Vaška Siváka a Tadeáša Růžičku, ktorých preveria zahraniční oponenti.

Organizácia má ale s týmito bojovníkmi svoje plány a nahlas hovorí o ich vzájomnom zápase.

„My sme tomuto súboju otvorení, ale asi ešte nie je na to vhodná chvíľa a treba tomu nechať trocha čas,” uviedol najskôr Ružička, ktorého tím už skôr avizoval, že so súbojom za konkrétnych podmienok budú súhlasiť.

Azda tou najdôležitejšou požiadavkou bude výška honoráru, keďže pôjde jednoznačne o silný ťahák a to si obaja bojovníci uvedomujú. „Ak do toho máme ísť, tak to musí byť poriadne zaplatené,” potvrdil Ružička. 

Otázka na súboj neobišla ani Siváka, ktorý podľa jeho slov absolvoval azda najlepší zahraničný kemp a momentálne sa sústreďuje na najbližší zápas.

Problém s neskorším duelom s Růžičkom ale taktiež nemá, potvrdil ale slová Tadeáša, že ešte je na neho priskoro. „Je to otázka času.”

Sivák pritom zápasí v nižšej kategórii ako Ružička a tak bola na mieste otázka, v akej váhe by sa súboj odohral.

Vašek neváhal a odpovedal, že ak by sa tento súboj mal uskutočniť, tak nemá problém dorovnať váhu Tadeáša, ktorý bojuje v ľahkej hmotnostnej kategórii a potencionálny súboj by sa tak konal vo váhe do 70 kg.

Vyjednávania o tomto súboji prídu ale na rad až po podujatí RFA 5, kde oboch bojovníkov uvidíme. 

Nachádzate sa tu:
Domov»MMA»Růžička a Sivák súhlasili so spoločným súbojom, majú však svoje podmienky