Real napokon získal Sneijdera z Ajaxu za 27 miliónov eur

SITA|13. aug 2007 o 11:49

MADRID 13. augusta (SITA) - Aktuálnemu španielskemu futbalovému majstrovi Realu Madrid sa napokon podarilo získať do svojich radov útočníka Ajaxu Amsterdam Wesleyho Sneijdera za 27 miliónov eur. Dvadsaťtriročný ...

MADRID 13. augusta (SITA) - Aktuálnemu španielskemu futbalovému majstrovi Realu Madrid sa napokon podarilo získať do svojich radov útočníka Ajaxu Amsterdam Wesleyho Sneijdera za 27 miliónov eur. Dvadsaťtriročný zakončovateľ, ktorý za účastníka 3. predkola tohtosezónnej edície Ligy majstrov (stretne sa so Slaviou Praha) odohral od februára 2003 až 180 stretnutí s bilanciou 57 presných zásahov, podpísal so zástupcami "bieleho baletu" päťročný kontrakt platný do júna 2012. Spolu s ďalšou posilou Realu, krajanom Roystonom Drenthem, sa Sneijder podrobí v pondelok v metropole Španielska lekárskym testom.

"Sme veľmi radi, že po Ryanovi Babelovi sa nám podarilo predať ďalšieho nášho mladého odchovanca do európskeho veľkoklubu za skvelé peniaze. Na druhej strane sme však smutní, že bez jedného z našich najlepších hráčov musíme teraz bojovať o skupinovú fázu Ligy majstrov. Nemohli sme mu však odoprieť túto príležitosť," nechal sa počuť technický riaditeľ Ajaxu Martin van Geel.


Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Španielsko»Real napokon získal Sneijdera z Ajaxu za 27 miliónov eur