Puyol zvažoval koniec kariéry, podľa Martina bude pokračovať

Ghanský stredopoliar Milána Kevin Prince Boateng (vľavo) a obranca Barcelony Carles Puyol.
Ghanský stredopoliar Milána Kevin Prince Boateng (vľavo) a obranca Barcelony Carles Puyol. (Autor: TASR/AP)
TASR|16. dec 2013 o 20:32

Posledných 18 mesiacov laboruje so zraneniami, musel sa vyrovnať s fraktúrou lícnej kosti a vykĺbeným lakťom.

MADRID. Skúsený futbalista FC Barcelona Carlos Puyol zvažoval, že pre sériu zranení ukončí po tejto sezóne aktívnu kariéru.

Tréner katalánskeho veľkoklubu Gerardo Martino však uviedol, že kapitán tímu bude pokračovať v kariére na Nou Campe aj v budúcej sezóne.

Agentúra Reuters s odvolaním sa na nedeľňajšie vydanie španielskeho športového denníka Mundo Deportivo uviedla, že Puyol o svojom zámere povedal viacerým spoluhráčom.

Povedal, že ak bude mať naďalej zdravotné problémy s pravým kolenom, tak možno ukončí kontrakt platný do 2016 o dva roky skôr.

Tridsaťpäťročný stopér, ktorý je hráčom "Barcy" už takmer 20 rokov od čias mládežníckej akadémie, je veľmi obľúbený medzi fanúšikmi.

Posledných 18 mesiacov však laboruje so zraneniami, pričom sa musel vyrovnať s fraktúrou lícnej kosti a vykĺbeným lakťom.

"Puyol normálne trénuje a sám posúva svoje hranice. Viem, že nehovoril nikdy o plánoch na ukončenie kariéry a preto ani nevidím dôvod, prečo by som to mal popierať alebo dementovať," povedal Martino.

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Španielsko»Puyol zvažoval koniec kariéry, podľa Martina bude pokračovať