Puyol sa o svojej budúcnosti rozhodne po finále

SITA|9. júl 2010 o 14:19

JOHANNESBURG 9. júla (SITA) - Autor víťazného gólu Španielska v semifinále futbalových majstrovstiev sveta 2010 do siete Nemecka Carles Puyol váha nad ďalším pokračovaním svojej kariéry v reprezentačnom ...

JOHANNESBURG. Autor víťazného gólu Španielska v semifinále futbalových majstrovstiev sveta 2010 do siete Nemecka Carles Puyol váha nad ďalším pokračovaním svojej kariéry v reprezentačnom tíme.

Definitívu by mal povedať až po skončení svetového šampionátu. Španielov čaká v nedeľu finále s Holandskom. "V nedeľu máme pred sebou nádherný večer. Až po ňom budem rozmýšľať o budúcnosti. Po jeho skončení budem mať viac času na rozhodnutie," povedal pre Supersport Puyol, ktorý debutoval v reprezentačnom tíme v novembri 2000 paradoxne proti Holandsku.

V nedeľu si pravdepodobne pripíše 90. reprezentačný štart. Ak by sa rozhodol pokračovať v reprezentačnej kariére, mohol by ohroziť stovku zápasov v drese Španielska, ktorú doteraz pokorili len Andoni Zubizarreta (126), Iker Casillas (110) a Raúl González (102). Puyol má za sebou množstvo úspechov, v životopise sú pri jeho mene víťazstvá na ME 2008, MS klubov, v Lige majstrov, Európskom superpohári, španielskej Primera División, Španielskom pohári i superpohári.

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Reprezentácie»Puyol sa o svojej budúcnosti rozhodne po finále