Puyol oslávil v sobotu jubilejný 500. zápas za FC Barcelona

SITA|16. nov 2010 o 13:15

Dlhoročná opora španielskeho futbalového veľkoklubu FC Barcelona Carles Puyol oslávila počas uplynulého víkendu jubilejný 500. zápas v drese katalánskeho mužstva.

BARCELONA.

Kapitán víťaza Ligy majstrov z roku 2009 po sobotňajšom ligovom stretnutí s FC Villarreal (3:1) vyhlásil, že ho veľmi teší dosiahnutý míľnik, no ešte má toho veľa pred sebou.

"Stále som len v polovici svojej kariéry," zažartoval pre Barca TV 32-ročný defenzívny univerzál schopný nastupovať v strede obrany aj na jej krajoch. "Stále sa snažím koncentrovať na prítomnosť, na najbližší súboj. Nerozmýšľam nad tým, koľko zápasov som už absolvoval, a dokedy ešte budem hrávať profesionálne. Snažím sa stále zlepšovať a užívať si každý deň, tréning a stretnutie. Som hrdý na to, že hrám za FC Barcelona."

Úradujúci majster sveta i Európy Puyol je presvedčený, že v súčasnom kádri španielskeho šampióna je viacero hráčov, ktorí môžu rovnako ako on dosiahnuť métu 500 zápasov. "Blízko je Víctor Valdés, rovnako ako Andrés Iniesta. Šancu majú tiež naši mladí hráči ako Lionel Messi, Sergio Busquets alebo Gérard Pique," povedal Puyol, ktorý debutoval v A-mužstve Barcelony v októbri 1999 vo veku 21 rokov.

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Španielsko»Puyol oslávil v sobotu jubilejný 500. zápas za FC Barcelona