13.05.2023 | Skupina B
13.05.2023 | Sk. B
2 - 1
(1:0, 0:1, 1:0)

Kto bude v Rige doma? Slováci hrajú proti neobľúbeným Lotyšom (Sportnet podcast)

Sportnet podcast - špeciál k MS v hokeji 2023.
Sportnet podcast - špeciál k MS v hokeji 2023. (Autor: Sportnet)

Slováci budú chcieť zabudnúť na prehru s Českom, v sobotu hrajú proti Lotyšom. Vypočujte si ďalšiu epizódu Sportnet podcastu venovanú MS v hokeji 2023.

Všetky podcasty Sportnet.sk nájdete na tomto odkaze >>>

RIGA. Môže to byť kľúčový zápas, ktorý napokon rozhodne o postupe do štvrťfinále. Po prehre s Českom nastúpia slovenskí hokejisti na majstrovstvách sveta 2023 proti domácemu Lotyšsku.

Kým Slováci vo svojom úvodnom súboji na turnaji až do konca bojovali o dobrý výsledok, Lotyši proti Kanade nemali nárok a prehrali 0:6.

Ale to už je minulosť. Zverenci Craiga Ramsayho sa musia pripraviť na nepríjemného súpera, s ktorým navyše nemá slovenská reprezentácia na majstrovstvách sveta dobrú skúsenosť.

Okrem diania na ľade bude zaujímavé sledovať aj súboj v hľadisku. Nie je zďaleka isté, či v ňom budú mať Lotyši domácu prevahu.

S moderátorom Stanom Benčatom sa dozviete aj:

  • Ako reagovali slovenskí hráči na tesnú prehru v derby?
  • Prečo sú Lotyši neobľúbený súper?
  • Môžu sa v sobotu v Rige Slováci cítiť ako doma?

Väčšina slovenských priaznivcov (a nebolo ich málo), ktorí sledovali zápas proti Čechom, sa chystá do Areny Riga aj v sobotu.

Ako to dopadne a ktorí fanúšikovia budú po zápase mať lepšiu náladu? Vypočujte si štvrtý diel podcastu Sportnet priamo z dejiska MS v Rige.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»MS v hokeji 2023»Kto bude v Rige doma? Slováci hrajú proti neobľúbeným Lotyšom (Sportnet podcast)