Pozrite si, aký gól strelil Totti Juventusu

(Autor: TASR/AP)
SITA|17. feb 2013 o 11:00

Tridsaťšesťročný kapitán AS Rím nedal bývalému kolegovi z talianskej reprezentácie Buffonovi v bránke Juventusu Turín najmenšiu šancu.

MILÁNO. Nestarnúci futbalový stredopoliar Francesco Totti z AS Rím v sobotu svojou raketovou strelou z 25 metrov dal gól vedúcemu tímu najvyššej súťaže Serie A Juventusu Turín (1:0).

Tridsaťšesťročný kapitán parádne trafil v 58. min a bývalému kolegovi z talianskej reprezentácie Gianluigimu Buffonovi nedal najmenšiu šancu.

Pre "starú dámu", ktorú povzbudilo utorňajšie víťazstvo v osemfinále Ligy majstrov na pôde Celticu Glasgow (3:0), to bola štvrtá ligová prehra v sezóne.

Stále je však na čele súťaže s päťbodovým náskokom pred SSC Neapol, ktorý v nedeľu privíta Sampdoriu Janov. AS Rím naopak neoplýva v aktuálnom ročníku najlepšou formou a v tabuľke mu patrí "až" siedme miesto. Rimania nedávno prepustili českého trénera Zdeňka Zemana, jeho pozíciu prevzal asistent Aurelio Andreazzoli.

"Dnes som skutočne dúfal vo víťazstvo. Naozaj si nezaslúžime byť na pozícii, na akej sme. Vždy dávame pre klub a fanúšikov zo seba všetko, ale v poslednom čase sa nám príliš nedarilo. Myslím si, že dnes sme výhrou nad skvelým mužstvom ukázali náš skutočný charakter," povedal kapitán a ikona rímskeho AS Francesco Totti.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Taliansko»Pozrite si, aký gól strelil Totti Juventusu