Podľa Lamparda je Capello vhodný kandidát

SITA|12. dec 2007 o 14:44

LONDÝN 12. decembra (SITA, AFP) - Stredopoliar FC Chelsea Frank Lampard sa pridal k tým, ktorí preferujú talianskeho kouča Fabia Capella na post trénera anglickej futbalovej reprezentácie. "Je to presne ...

LONDÝN 12. decembra (SITA, AFP) - Stredopoliar FC Chelsea Frank Lampard sa pridal k tým, ktorí preferujú talianskeho kouča Fabia Capella na post trénera anglickej futbalovej reprezentácie. "Je to presne taká osobnosť a profesionál, akú náš tím momentálne potrebuje," vyhlásil Lampard. "Mám pred ním rešpekt, pretože o jeho schopnostiach hovorí množstvo úspechov. Myslím si, že je dôležité, aby bol nový tréner Anglicka osobnosťou, ktorá má za sebou úspechy na rôznych úrovniach futbalu." Šesťdesiatjedenročný Capello získal deväť talianskych ligových titulov a jeden v Lige majstrov s AC Miláno.

V stredu sa už objavili špekulácie, že Capello je na ceste do Londýna a túto teóriu podporila aj informácia, že úspešný taliansky tréner ukončil svoje dlhodobé záväzky so štátnou televíziou RAI. Hovorca Anglickej futbalovej asociácie (FA) Adrian Bevington: "Nebudem potvrdzovať kontakty s nijakým trénerom až do chvíle, kým k reálne nedôjde k rozhovorom."


Nachádzate sa tu:
Domov