Pirát podpísal nový kontrakt s Oktagon MMA!

Vladimír Bilohuščin|13. júl 2018 o 02:00

Tak snáď už nekonečná debata o súboji s Vémolom konečne ustane.

Iba pred dvoma dňami prišla od Karlosa Vémolu správa, že ak sa má stretnúť s Krištofičom, tak jedine pod XFN. Na túto správu organizácia reagovala podpisom novej zmluvy s víťazom druhej série Oktagon Výzva 2 a tak sa súboja s Vémolom s určitosťou nedočkáme.

Súčasťou podpisu zmluvy bolo aj vyhlásenie promotéra Oktagon MMA Pavla Nerudu, že ´Piráta´ uvidíme na bratislavskom galavečere v súboji s Milošom Petráškom. O naplánovaný súboj o titul strednej váhy tak neprídeme.

Okrem iného Oktagon MMA prinieslo informácie o Petráškovom súperovi na turnaji v Prahe, ktorým mal byť Prince Aounallah, niekdajší vyzývateľ Karlosa Vémolu, s ktorým sa ale nakoniec nestretol. Nakoniec to ale po peripetiách bude úplne nové meno, ktoré organizácia plánuje zverejniť počas víkendu.

A to nie je všetko, TV JOJ totiž vydala oficiálne stanovisko ku kauze ovplyvňovania zápasov organizácie Oktagon. Televízia vo svojom vyjadrení všetky informácie, že stojí za dianím v organizácii odmietla a tak sme zrejme boli svedkami šírenia hoaxu.

"Divákov a fanúšikov našej show Oktagon MMA môžeme ubezpečiť, že pokračujeme v prípravách nakrúcania novej jesennej sezóny turnajov Oktagon MMA, a to bez subjektívneho ovplyvňovania či úmyselných zásahov do diania, ktoré by mohli akokoľvek ovplyvniť objektívne výsledky zápasov," hovorí Miroslava Klempová, marketingová manažérka JOJ Group.

Nachádzate sa tu:
Domov»MMA»Pirát podpísal nový kontrakt s Oktagon MMA!