Pérez sľubuje veľkolepý tím s najlepšími hráčmi

SITA|29. máj 2009 o 11:35

Bývalý prezident španielskeho futbalového veľkoklubu Real Madrid Florentino Pérez, ktorý sa s najväčšou pravdepodobnosťou v pondelok 1. júna automaticky ako jediný kandidát opäť ujme vlády na San Bernabéu, sľubuje fanúšikom "bieleho baletu" v nasledujúcom

MADRID. období krásnu hru a ukončenie tohtoročnej hegemónie FC Barcelona.

Katalánci vyhrali v sezóne 2008/09 Ligu majstrov, Primera División aj Španielsky kráľovský pohár, to všetko pod vedením debutujúceho trénera Pepa Guardiolu.

"Vybudujeme grandiózny tím z tých najkvalitnejších hráčov. Máme pripravený veľmi silný športový projekt, ktorý do Madridu pritiahne najlepších futbalistov. Tí potom premenia každý zápas Realu na fascinujúce rendezvous," sebavedomo vyhlásil Florentino Pérez, ktorý sedel na prezidentskej stoličke madridského veľkoklubu v rokoch 2000 - 2006 počas éry známej pod názvom "Galacticos".

Pérez zatiaľ neuviedol žiadne konkrétne mená, no tradične dobre informované rádio Cadena Ser nahlas uvažuje o novom trénerovi Manuelovi Pellegrinim, ktorý by mal nahradiť Juandeho Ramosa. Zo špičkových hráčov sa spomínajú najmä Brazílčan Kaká, Portugalčan Cristiano Ronaldo, Španiel Xabi Alonso či Francúz Franck Ribéry.

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Španielsko»Pérez sľubuje veľkolepý tím s najlepšími hráčmi