Patrí k prekvapeniam súťaže. Sevilla stále konkuruje favoritom

Hráči FC Sevilla.
Hráči FC Sevilla. (Autor: TASR/AP)
TASR|13. feb 2017 o 11:56

Sevilla je tretia, na Real Madrid a FC Barcelona stráca málo bodov.

SEVILLA. Futbalisti FC Sevilla v nedeľu pokračovali v prenasledovaní vedúceho dua najvyššej španielskej súťaže.

V stretnutí dvadsiateho druhého kola uspeli na pôde Las Palmas najtesnejšie 1:0, jediný gól strelil desať minút pred koncom riadneho hracieho času Joaquin Correa.

Podržal ich brankár

Sevilla je v tabuľke na treťom mieste, za FC Barcelona na druhej priečke zaostáva o dva body. Real Madrid zostal na čele s jednobodovým náskokom pred Barcelonou, má ale k dobru dva zápasy.

"Tím hral s veľkým nadšením," zhodnotil tréner Jorge Sampaoli.

Zostrih zápasu:

"Brankár Sergio Rico Sergio predviedol niekoľko neuveriteľných zákrokov. Bol to ťažký zápas a som veľmi rád, že sme v ňom dokázali zvíťaziť," dodal kouč Sevillčanov.

Torres dal krásny gól

Atletico Madrid zotrvalo štvrté po dramatickom víťazstve 3:2 doma nad Celtou Vigo.

"Bolo to nesmierne dôležité a náročné víťazstvo, podarilo sa nám až v záverečných minútach," vyhlásil na oficiálnom klubovom webe Yannick Carrasco.

Zostrih zápasu:

"Boli sme nachystaní a vývoj sme zvrátili zásluhou kolektívneho výkonu. Náš tím zakaždým ide naplno až do poslednej minúty, čo sa v nedeľu opäť potvrdilo," dodal autor rozhodujúceho zásahu Antoine Griezmann.

Torres si ukážkovým gólom zaspomínal na svoje najslávnejšie strelecké časy v dresoch práve Atletica či anglického FC Liverpool.

Gól Fernanda Torresa:

"Víťazstvo ma teší, najmä keď sa duel veľmi skomplikoval. Mužstvo ukázalo svoju silu na domácom štadióne," uviedol 32-ročný útočník.

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Španielsko»Patrí k prekvapeniam súťaže. Sevilla stále konkuruje favoritom