Pardubice v domácej premiére podľahli Zlínu

SITA|17. okt 2007 o 13:44

PARDUBICE 17. októbra (SITA) - Fanúšikovia minuloročného finalistu českej hokejovej O2 extraligy HC Moeller Pardubice mali v utorok možnosť po prvýkrát v sezóne 2007/08 vidieť svojich miláčikov v domácom ...

PARDUBICE 17. októbra (SITA) - Fanúšikovia minuloročného finalistu českej hokejovej O2 extraligy HC Moeller Pardubice mali v utorok možnosť po prvýkrát v sezóne 2007/08 vidieť svojich miláčikov v domácom prostredí. Stalo sa tak až v predohrávke 34. kola proti Zlínu, po 11 vystúpeniach zverencov trénera Miloša Říhu na klziskách súperov. V Pardubiciach totiž rekonštruovali halu, odteraz má kapacitu až 10 194 miest.

Mužstvo okolo kapitána Miroslava Hlinku však svojich priaznivcov nepotešilo, keď trápiacemu sa Zlínu podľahlo 1:2. Domáci brankár a slovenský reprezentant Ján Lašák po stretnutí neskrýval sklamanie. "Ja som bojoval až do konca, chcel som to udržať. Možno som mohol inak zareagovať na Balaštíkov nájazd, ale trafil to dobre. V našom tíme mi však chýbala snaha. Nechcem ale hodnotiť výkony mojich spoluhráčov, od toho sú tu tréneri," skonštatoval pre denník Sport Lašák. Podľa neho mohla jeho tím poznačiť i emotívna spomienka na Martina Čecha, ktorý 6. augusta tragicky zahynul cestou z tréningu domov do Havlíčkovho Brodu. "Ja som sa to snažil potlačiť. Ani som sa nepozeral na obrazovku, pokúšal som sa vnímať niečo iné, no aj tak mi vyhŕkli slzy," dodal Lašák.


Nachádzate sa tu:
Domov»Hokej»Ďalšie súťaže»Pardubice v domácej premiére podľahli Zlínu