Pamätám si, ako mi v Nitre nadávali, tvrdí Libor Hudáček

Libor Hudáček.
Libor Hudáček. (Autor: SITA)
Juraj Berzedi|7. feb 2017 o 23:03

Najradšej by som šiel do NHL. Majo Hossa potrebuje spoluhráča, lebo sa v Chicagu trápia, vtipkoval slovenský útočník Libor Hudáček.

NITRA. Na ľade pôsobí často flegmaticky, ale v správnom okamihu dokáže vymyslieť nečakanú fintu a rozhodnúť zápas gólom či prihrávkou.

Útočník Libor Hudáček je rozdielovým hráčom. Svoje hokejové umenie dokazuje na ľade a svojskú povahu v rozhovore s novinármi.

„Zatiaľ som unavený, ale verím, že vo štvrtok poobede to príde. Dúfam, že ma tréner poctivo sledoval a uvediem sa v reprezentácii v dobrom svetle,“ skonštatoval Hudáček.

Otec mu dal jasné pokyny

Na Nemecký a Švajčiarsky pohár nomináciu nedostal. Pre ťažkosti so slabinami to chvíľu vyzeralo, že nepríde ani na Slovakia Cup.

„Bol som prekvapený, že na prvé dva turnaje nejdem. Dočítal som sa, že sú so mnou v reprezentácii spokojní a chcú skúšať ďalších hráčov, čo bolo pozitívne,“ tvrdí 26-ročný útočník.

Aktuálne má na konte 69 reprezentačných zápasov. Z útočníkov zo súčasnej nominácie je to najviac.

„Už mi to povedal doma otec a zdôraznil, že by ma malo byť vidieť. Dal mi pokyny, že mám v góloch dobehnúť Dravca (Vladimíra Draveckého - pozn. red.), ktorý mi odskočil,“ usmieval sa.

Hudáček v reprezentácii zaznamenal trinásť gólov, čo je o jeden menej ako kapitán Dravecký.

„Otec hovoril, že mu mám zobrať aj kapitánske céčko.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Hokej»Reprezentácie»Pamätám si, ako mi v Nitre nadávali, tvrdí Libor Hudáček