Ottawa chce údajne Gáboríka

(Autor: SITA/AP)
TASR|26. jún 2011 o 19:40

Vedenie Ottawy Senators je zatiaľ na prestupovom posezónnom trhu málo aktívne, podľa denníka Ottawa Citizen je však prioritou tímu získať špičkového útočníka.

OTTAWA. Tím zámorskej NHL Ottawa Senators je zatiaľ na prestupovom posezónnom trhu málo aktívny, podľa denníka Ottawa Citizen je však prioritou manažmentu príchod špičkového útočníka. Veľkým úlovkom by vraj mohlo byť angažovanie Mariána Gáboríka z NY Rangers.

Krídelník Gáborík až v šiestich sezónach v NHL prekonal tridsaťgólovú hranicu a v uplynulom období nie príliš výrazných "senátorov" môže znamenať v budúcom ročníku nový impulz.

Otázkou kanadských novinárov zostáva, či nie je príliš veľkým rizikom angažovať hráča, ktorému zostáva v Rangers trojročný kontrakt v hodnote 22,5 milióna dolárov a ktorého celá kariéra v zámorí je popretkávaná častými zraneniami.

Ottawa by pravdepodobne ponúkla za slovenského ostrostrelca na výmenu českého obrancu Filipa Kubu, ktorý má v kanadskom tíme ešte ročnú zmluvu na 3,7 milióna dolárov. "Stále je v hre viacero možností," nekonkretizoval prestupovú politiku generálny manažér Senators Bryan Murray.

Nachádzate sa tu:
Domov»Hokej»NHL»Ottawa chce údajne Gáboríka