Oscar De La Hoya: Canelo Alvarez by Conora knokautoval do konca druhého kola

Vladimír Bilohuščin|29. aug 2017 o 02:00

Asi najväčším odporcom zápasu Mayweather vs. McGregor bol legendárny Oscar De La Hoya. Ten opakovane vystupoval proti duelu slovami, že obaja protagonisti ponižujú svojou nezmyselnou dohodou boxerské odvetvie.

Po očakávanom zápase sa ozvalo množstvo ohlasov, ktoré velebili McGregorov výkon, aj keď Ír nakoniec nebol úspešný. Takmer nikto totiž nepredpokladal, že vydrží do desiateho kola, nie to, že dokáže kolá vyhrávať.

Na tento duel má ale De La Hoya svoj pohľad a ten už taký ružový nebol. „Conor vyhral úvodné kolá, pretože ho ich Floyd nechal vyhrať,“ povedal De La Hoya pre The MMA Hour. „Prvé štyri či päť kôl ho nechával vyhrávať. Údery dopadali z rôznych uhlov. Popravde, bolo naozaj divné sledovať to.“

Sám De La Hoya má na programe jeden z najdôležitejších duelov roka medzi Gennady Golovkinom a Canelo Alvarezom, ktorý promočne zastrešuje. A práve pri pohľade na Alvareza tipuje De La Hoya, ako by dopadol jeho zápas s McGregorom. „Po tom, čo som videl v sobotu si myslím, že Canelo by Conora knokautoval v prvom alebo druhom kole. Je to boxer, ktorý rozdáva knokauty, nie je to typ, ktorý sa hrá so súperom, aby duel trval dlhšie, ako by v skutočnosti mal.“

„Bojovníci MMA sú naozaj výnimoční, veľmi ich rešpektujem, ale boxeri sú boxeri. Tak to proste je.“

Aj napriek výhradám De La Hoya oceňuje, čo sa podarilo dokázať UFC a drží im palce. Dokonca nevylúčil, že si na McGregorov zápas v UFC kúpi vstupenku. Teraz sa ale sústreďuje na septembroví súboj Golovkin vs. Alvarez, pričom sľubuje, že diváci konečne uvidia v akcii skutočných boxerov.

Nachádzate sa tu:
Domov»MMA»Oscar De La Hoya: Canelo Alvarez by Conora knokautoval do konca druhého kola