Trenčín si vydýchol, medzi elitou bude hrať naďalej

(Autor: SITA)
Juraj Berzedi|11. apr 2017 o 19:15

Hokejisti Trenčína odvrátili katastrofu. V rozhodujúcom zápase zvíťazili nad Detvou a udržali sa v najvyššej slovenskej súťaži.

TRENČÍN. Keby nezainteresovaný človek prišiel na trenčiansky štadión po skončení zápasu s Detvou, nevedel by rozlíšiť, ktoré mužstvo zvíťazilo. Oba tímy sa totiž radovali so svojimi fanúšikmi.

Výraznejšiu podporu v rozhodujúcom zápase v boji o právo štartu v najvyššej súťaži v budúcej sezóne mali paradoxne hosťujúci hokejisti z Detvy. Ani povzbudzovanie zhruba troch stoviek divákov im však nestačilo. V poslednom kole play out v Trenčíne prehrali 0:4 a ostávajú v prvej lige.

Klub, ktorý vychoval najviac Slovákov pre NHL, si naopak udržal príslušnosť v najvyššej súťaži.

Trenčín deklasoval Detvu, udržal sa v Tipsport lige: fotogaléria

11.4.2017

„Bolo to psychicky náročné, hoci sme vedeli, že máme lepšie mužstvo. V takomto zápase sa môže stať hocičo. Už v prvom striedaní si napríklad obranca Cebák zlomil ruku,“ vravel tréner Trenčína Július Pénzeš.

Trenčiansku sezónu sprevádzali nepríjemnosti od jej začiatku. V lete bolo na štadióne pokazené chladenie, počas ročníka sa hráčom nevyhýbali zranenia a pre nepresvedčivé výkony Dukla dvakrát vymenila trénera.

Záchranu venujú zosnulému manažérovi

Najťažšiu ranu dostal klub na konci januára, keď nečakane zomrel generálny manažér a v tom čase aj tréner tímu Ján Kobezda.

„Toto víťazstvo i záchranu venujeme jemu. Pochopí to len človek, ktorý si to prežije. Zdvíhať mužstvo v takejto situácii nebolo jednoduché,“ dodal Pénzeš.

Trenčania skončili po základnej časti na deviatom mieste. Miesto v play off im ušlo v poslednom zápase s Novými Zámkami. Hoci zvíťazili 2:1 po predĺžení, na postup do vyraďovacej časti potrebovali zvíťaziť v riadnom hracom čase. Podobný zápas o všetko hrali aj teraz s Detvou.

20:8

v prospech domácich bol pomer striel v prvej tretine súboja medzi Trenčínom a Detvou.

„Bola tam nervozita, ale nedávali sme ju príliš najavo. Vedeli sme, že máme silu, len sme ju museli prebudiť. Zvládli sme to a môžeme si vydýchnuť,“ reagoval Marcel Hossa.

Do Trenčína sa išiel najskôr len rozohrať, napokon však v Dukle strávil celú sezónu.

„Mohol som dvakrát odísť, ale veci sa vyvinuli inak a ostal som tu. Túto sezónu považujem za jednu z najnáročnejších v kariére,“ priznal Hossa.

V Detve nevyhrá ani Petrohrad

Útroby štadióna v Trenčíne zdobia podobizne známych hokejistov, ktorí v Dukle hrávali či vyrastali. Nájdete tam Mariána Hossu či Zdena Cháru i zosnulého Pavla Demitru.

Každý favorizoval Trenčín a nečakali sme, že ich takto potrápime. Niekto si myslel, že možno budeme fackovacím panákom, ale my sme boli rovnocenným súperom kvalitným tímom. Pán majiteľ Ľupták sa nevzdáva a myslím si, že aj o rok bude jeho cieľom dostať sa do najvyššej súťaže.


kapitán Detvy Daniel Gachulinec

Za posledných deväť rokov sa v Trenčíne šesťkrát objavil Stanleyho pohár.

Dukla je trojnásobným majstrom Slovenska. V slávnom hokejovom meste si vypadnutie nepripúšťali.

„Nepočítali sme ani s tým, že pôjdeme do baráže. V ňom sme hrali ťažké zápasy. Mužstvá z prvej ligy boli poriadne motivované. Detva hrala výborne a najmä u nich sa hralo ťažko. Nezvíťazil by tam ani SKA Petrohrad,“ vyhlásil Andrej Šťastný.

Hokejista, ktorý začínal sezónu v Slovane a po vypadnutí pokračoval v Trenčíne, si od hokeja príliš neoddýchne. Už v stredu ráno sa má hlásiť v národnom tíme.

„Je zaujímavé, že idem do reprezentácie z baráže. Viem však, že aj brankár Ján Laco chytal v Detve prvú ligu a onedlho získal na majstrovstvách sveta medailu,“ pousmial sa.

V lige ostalo lepšie mužstvo

Detvianski hokejisti odchádzali z ľadu poriadne sklamaní. Niektorí sa neubránili ani slzám. "Hrali sme srdcom, ale na to, aby sme postúpili medzi elitu, potrebujeme aj trochu hokejového umenia,“ priznal kapitán Detvy Daniel Gachulinec.

Výkony Detvy v play out boli príjemným prekvapením. Málokto očakával, že až do poslednej chvíle bude bojovať o postup do Tipsport ligy.

„Každý favorizoval Trenčín a nečakali sme, že ich takto potrápime. Niekto si myslel, že budeme fackovacím panákom, ale my sme boli rovnocenným súperom. Pán majiteľ Ľupták sa nevzdáva a myslím si, že aj o rok bude jeho cieľom dostať sa do najvyššej súťaže,“ tvrdí Gachulinec.

„Trenčín bol jednoznačne lepší a mal zápas pod kontrolou. Gratulujem im k záchrane. Prešli si ťažkým ročníkom a v lige ostalo lepšie mužstvo,“ doplnil tréner Detvy Miroslav Chudý.

1.Liptovský Mikuláš12730241:2627 b
2.Trenčín12604235:2722 b
3.Detva12511532:2918 b
4.Skalica121101022:485 b

Hokej - Tipsport liga 2016/2017 - play out - záverečné 12. kolo - utorok:

Trenčín - Detva 4:0 (3:0, 1:0, 0:0)

Góly: 5. Bezúch (Holenda, Trška), 14. Bezúch (Holenda, Bulík), 15. Vopelka (Gašparovič, Sádecký), 21. Sojčík (Hossa).

Rozhodovali: Baluška, D. Konc - M. Orolin, Tvrdoň, vylúčení: 3:4, navyše: Mačkovič (Detva) 5+DKZ za napadnutie, presilovky a oslabenia: 0:0, 2995 divákov

Trenčín: Volden - Starosta, Drgoň, Holenda, Cebák, Bohunický, Pač, Trška - Hossa, Sojčík, Šťastný - Ručkay, Bulík, Bezúch - Gašparovič, Sádecký, Vopelka - Hecl, Šimun, Švec - Hudec

Detva: Orčík (21. Škorvánek) - F. Fekiač, Sládok, Gachulinec, Valjent, Mačkovič, Zorvan, F. Šedivý, Jendroľ - Škvaridlo, Gašpar, Žilka - Török, Srnka, Říha - Videlka, Huňady, V. Fekiač - Poliaček, Petro, Hrušík

Skalica - Liptovský Mikuláš 6:7 (1:2, 3:2, 2:3)

Góly: 20. A. Kotzman (K. Kučera, Hluch), 23. Halabrín, 25. A. Kotzman (Š. Petráš, Vereš), 27. Janáč (Vereš, Škápik), 41. Š. Petráš, 43. Halabrín (P. Ivičič) - 3. Róbert Huna (Mezovský, Richard Huna), 4. J. Sukeľ (M. Sukeľ, V. Vybíral), 29. J. Sukeľ (M. Sukeľ), 38. Róbert Huna (Piatka), 42. M. Sukeľ (J. Sukeľ), 46. Mezovský (Piatka), 47. J. Sukeľ (Burzala, Števuliak)

Vylúčení: 1:3 na 2 min, presilovky: 1:1, oslabenia: 0:0

Skalica: R. Petrík - Škápik, Bureš, Kukliš, Drahorád, Mikéska, Pavešic, M. Romančík - Š. Petráš, Vereš, Janáč - Hluch, K. Kučera, A. Kotzman - P. Kotzman, Brodek, Dvonč - R. Smetana, P. Ivičič, Halabrín

Liptovský Mikuláš: Durný - E. Bagin, Kadlubiak, P. Luža, Burzala, M. Šiška, F. Oravec, Mezovský, Moravčík - V. Vybíral, Langhammer, Brezniak - J. Sukeľ, M. Sukeľ, Števuliak - A. Laco, M. Kabáč, A. Lištiak - Richard Huna, Piatka, Róbert Huna

Online prenos:

Tipsport Liga (SR) play-off Baráž 2016/2017
11.04.2017 o 18:00
Trenčín
4:0
(3:0, 1:0, 0:0)
60' minúta
Ukončený
Detva
Prehľad
Góly a asistencie: 5. Bezúch (Holenda, Trška), 14. Bezúch (Holenda, Bulík), 15. Vopelka (Gašparovič, Sádecký), 21. Sojčík (Hossa). Rozhodca: Baluška, D.Konc – M.Orolín, J.Tvrdoň.
Prenos
Je teda rozhodnuté, zápas ukázal veľký rozdiel v hernej kvalite oboch tímov, Trenčania v ňom jednoznačne dominovali a udržali sa v Tipsport lige. Hostia zdramatizovali barážové súboje na maximum, ale na viac už nemali.
Koniec zápasu.
59:10
Domáce publikum tlieska, Dukla sa aj v budúcej sezóne predstaví v najvyššej súťaži. V rozhodujúcom zápase nedopustila prekvapenie.
58:46
Vylúčenie v tíme HC 07 Orin Detva (Srnka – 2 min., nebezpečná hra vysokou hokejkou).
58:46
Ešte jeden útočný faul hostí.
58:28
Poliaček sa snažil nájsť pred bránkou Petra, ale tomu chýbali milimetre aby trafil puk.
57:35
Videlkov bekhendový pokus z pravého kruhu, Volden si dal pozor.
57:13
Na ľade sa už len dohráva, hoci Lukáš Říha mal teraz veľmi ťažké srdce na rozhodcu a pri odchode z ľadu búchal hokejkou po čom sa len dalo.
55:27
Ale dobre povzbudzujú aj domáci fans, takže zápas sa odohráva naozaj v dobrej atmosfére.
55:15
Napriek výraznej prevahe súpera a nepriaznivému výsledku treba vzdať hold detvianskym fanúšikom, ktorých prišlo asi 200 a stále neúnavne povbudzujú svoj tím.
54:15
Sládok vystrelil po vyhratom buly spoza obrancu, Volden nevidel puk a zakročil len vďaka tomu, že ho puk trafil.
54:02
importantHostia sa snažia aspoň o čestný gól, Škvaridlo po rýchlej kombinácii predložil puk Gašparovi, ten ale čiastočne odkrytú bránku Dukly netrafil.
52:58
Gachulinec to skúsil od modrej, ale nik z jeho spoluhráčov sa k dorážke nedostal.
52:09
Hossa strieľal z prvej po prihrávke Šťastného, Škorvánek úspešne zasiahol betónom, druhý brankár Detvy stále neinkasoval.
51:22
Domáci hráči kontrolujú vývoj duelu, hostia nenachádzajú zbrane na defenzívu Dukly.
49:53
Kombinácia sa hosťom nedarí a presilovka tak neprináša ovocie.
48:55
Drgoň zachytil rozohrávku Detvy a Trenčanom sa podarilo vyhodiť puk až k Škorvánkovi.
48:31
Vylúčenie v tíme Dukla Trenčín (Bohunický – 2 min., nedovolené bránenie).
48:05
Po ubránení oslabenia sa hostia pustili dopredu s väčším počtom hráčov, ale prečíslenie nedotiahli do úspešného konca.
46:52
Teraz to Sojčík spoluhráčovi vrátil, ale ani ten spred brány netrafil medzi tri žrde.
45:49
Šťastný spoza brány predložil Sojčíkovi, ten ale zblízka nedvihol puk ponad výstroj brankára.
45:35
Vylúčenie v tíme HC 07 Orin Detva (Valjent – 2 min., nebezpečná hra vysokou hokejkou).
45:06
Bezúch šikovne počkal, kým mu obrancovia prebehnú, spomedzi kruhov potom trafil žŕdku detvianskej brány! Ani na druhý pokus tak nedovŕšil hetrik.
44:35
importantHossa vystihol rozohrávku hostí, zrýchlil okolo posledného beka a sám išiel na Škorvánka. Ten udržal jeho strelu v náručí.
43:55
Hostia zdá sa nebudú mať dostatok síl, aby niečo s jednoznačným duelom urobili. Dukla už hrá v pohode.
42:30
Dukla sa po buly udržala v útočnom pásme, Pač nahodil od modrej, brankár Detvy hru prerušil po úspešnom zásahu.
42:13
Vopelka nahadzoval puk pred bránu, ale pred Šimunom ho stiahol do lapačky Škorvánek.
40:35
Trenčania začali aktívne aj tretie dejstvo, ale k ohrozeniu brány to neviedlo.
40:01
Začala sa tretia tretina.
Aj v druhej tretine boli domáci hráči aktívnejší, hneď v úvodnom striedaní pridali štvrtý gól. Škorvánek, ktorý vystriedal v bránke Detvy Orčíka, odvtedy gól nedostal, párkrát podržal svoj tím. Trenčania nevyužili dlhú presilovku pri vylúčení Mačkoviča do konca zápasu. Pred treťou tretinou vyzerá byť rozhodnuté. Alebo Detva nájde sily a dokáže zápas zdramatizovať?
40:00
Druhá tretina sa skončila.
39:37
Dukla vyhrala buly v útočnom pásme, Hossa poslal puk na bránku z otočky, Škorvánek dobre videl a zasiahol.
39:31
Sojčík pred bránkou s pukom, ale hostia ho zložili k zemi a brankár puk prikryl.
38:40
importantVýborný teč Gašpara medzi kruhmi, keď vložil hokejku do strely obrancu, Volden mal čo robiť, aby situáciu zvládol.
38:27
Domáci v plnom počte.
37:40
Detvania strávili zatiaľ väčšiu časť presilovky v útočnom pásme, ale nedokážu si vytvoriť streleckú pozíciu.
36:26
Vylúčenie v tíme Dukla Trenčín (Bulík – 2 min., podrazenie).
36:26
Trenčania sa nedohodli kto odohrá puk vo vlastnom pásme, hostia z toho vyťažili nakoniec presilovku, keďže Bulík podrážal hráča, ktorý získal puk.
35:23
Hostia v plnom počte.
35:20
Sojčíkov pekný prienik a pokus o filgránske zakončenie spoza svojich nôh, ale nevyšlo mu úplne podľa predstáv.
34:14
Dukla v pätici, ešte 69 sekúnd bude hrať presilovku.
34:03
Bezúch predložil pred bránku osamotenému Ručkayovi, ten nevystrelil z prvej, potom už blafák nedotiahol do konca.
33:48
importantPač vystihol prihrávku hostí a od vlastnej modrej ušiel súperom. Vyskúšal bekhendový blafák proti Škorvánkovi, ale neuspel.
32:38
Sládok sa dostal pri hre 4 na 4 k odrazenému puku, vypálil od modrej, ale Volden mal dobrý výhľad a puk bezpečne zachytil lapačkou.
32:14
Vylúčenie v tíme Dukla Trenčín (Šťastný – 2 min., nedovolené bránenie).
32:14
Dlho trenčianski hráči kombinovali bez strely, nakoniec rozhodca vylúčil Šťastného, že bránil súperovmu obrancovi.
30:56
Hossov pokus z pravého krídla nebol dostatočne razantný, Škorvánek si poradil.
30:28
Hneď po buly pálil od modrej Starosta, ale brankár mal čistý výhľad, tak bez problémov zasiahol.
30:23
Päťminútový trest pre obrancu hostí, Dukla má k dispozícii dlhú presilovku.
30:23
Vylúčenie v tíme HC 07 Orin Detva (Mačkovič – 5 min. + osobný trest do konca zápasu, napadnutie).
30:23
Mačkovič sa snažil zastaviť Gašparoviča, dvihol ruky do tváre trenčianskeho hráča, ktorý teraz leží na ľade. Musí k nemu doktor. Bude sa vylučovať.
29:44
Po tvrdom strete pri mantineli ostal ležať Holenda, nakoniec odišiel na striedačku po vlastných.
29:38
V závere oslabenia ušli dvaja hráči Detvy na jediného obrancu, V.Fekiač zakončoval strelou z pravého kruhu, ale puk letel mimo brány.
29:10
Druhá časť presilovky domácim nevychádza.
28:02
Šťastného strela po presilovkovej medzihre, Škorvánek úspešne zasiahol betónom.
27:33
Vylúčenie v tíme HC 07 Orin Detva (Huňady – 2 min., podrazenie).
26:47
importantHostia prepadli v strednom pásme a na bránku sa rútila dvojica Sádecký-Vopelka, dvakrát si vymenila puk, pri koncovke Sádeckého predviedol výborný rozštep Škorvánek a puk zastavil betónom.
26:21
Škvaridlo získal puk za bránkou, prihrával medzi kruhy, kde však Srnka musel dočahovať puk a tak z toho nebola prudká strela.
25:45
importantStarosta podcenil prihrávku, trafil len Škvaridla, ktorý od modrej zamieril na bránu, ale Starosta ho stále atakoval, takže detviansky útočník nemal pokoj v koncovke.
23:47
importantSádecký narazil hráča za bránkou, čím získal puk a okamžite ho poslal pred bránkovisko Gašparovičovi, ten z prvej netrafil priestor brány.
22:59
importantAzda najväčšia šanca hostí, Gašpar ostal voľný s pukom medzi kruhmi, jeho švih schoval Volden do lapačky.
22:38
Po Holendovom priklepnutí strieľal Ručkay, ale príliš vysoko.
22:21
Chybu v trenčianskej rozohrávke hostia nedokázali využiť, moment prekvapenia premeškali, následný pokus F.Fekiača nebol dôrazný.
21:58
Prvý zásah Škorvánka po strele Gašparoviča z pravého kruhu.
20:13
importantOrčíka strieda v bránke Stanislav Škorvánek.
20:13
goalTrenčín dal gól!
Druhú tretinu začala Dukla opäť dobre, Hossa forčekoval a získal puk pre PETRA SOJČÍKA, ktorý z ľavej strany trafil k pravej žŕdke.
Asistencia: Marcel Hossa.
20:01
Začala sa druhá tretina.
Dukla začala dôležitý zápas aktívne a aj strelecky úspešne. Mala viac z hry, pred Orčíkom to neraz horelo. Dva góly Bezúcha a jeden zásah Vopelku naklonili misky váh na trenčiansku stranu. Podarí sa Detve ešte zápas o všetko zdramatizovať?
20:00
Prvá tretina sa skončila.
19:50
V závere tretiny to ešte skúšal Šťastný, prešiel cez dvoch hráčov, ale zakončiť už nedokázal.
17:40
Nádejné akcie hostí, po Říhovej prihrávke Torok neprestrelil cez Tršku, vzápätí ten istý hráč zakončoval z dobrej pozície medzi kruhmi, ale bránku netrafil.
15:56
Orčík zasahoval a puk radšej podržal pred dobiedzajúcimi Trenčanmi.
15:46
Ručkayov puk od modrej sa odrazil pred odkrytú bránu, ale Bezúch tam bol atakovaný, takže sa k hetriku nedostal.
15:24
Detva si po treťom góle zobrala time-out, teraz sa snaží držať puk čo najďalej od svojej brány.
14:18
goalTrenčín dal gól!
Hostia prepadli na útočnej modrej a traja Trenčania zamierili na jediného obrancu, LUKÁŠ VOPELKA sa rozhodol akciu zakončiť strelou z ľavej strany a puk presne trafil povedľa Orčíka.
Asistencie: Jakub Gašparovič, Boris Sádecký
13:43
goalTrenčín dal gól!
Trenčania sa presadili v úplnom závere presilovky. Od modrej poslal puk na bránu Holenda a JURAJ BEZÚCH medzi kruhmi nechytateľne tečoval.
Asistencie: Matúš Holenda, Tomáš Bulík
13:18
Vopelkovu strelu Orčík vyrazil, potom Detva vyhodila puk.
12:55
Šťastný prihrával Sojčíkovi medzi kruhy, ale tomu Torok zdvihol hokejku.
11:57
Hossov pokus z prvej, Orčík zasiahol lapačkou, hoci puk v nej neudržal, ale jeho spoluhráči dokázali vyhodiť cez všetky čiary.
11:42
Vylúčenie v tíme HC 07 Orin Detva (Sládok – 2 min., podrazenie).
11:41
Sládok podrazil prenikajúceho Sojčíka, nasleduje prvé vylúčenie.
11:25
Sojčík nemal komu prihrať a tak vystrelil spoza obrancu, mieril však rovno do náručia brankára Orčíka.
10:20
Vopelka pripravil streleckú parketu pre Gašparoviča, ten za jazdy prudko vystrelil, puk však minul detviansku bránu.
09:36
Srnka zaviezol puk do pásma, prenechal do tandemu Torokovi, jeho prudká strela bola privysoká.
08:15
Gašparova strela spoza obrancu preletela tesne vedľa ľavej žrde.
07:15
Sádecký sa zrazil s Huňadym, hosťujúcemu hráčovi odletela prilba, ale viac to zabolelo domáceho útočníka, kvôli ktorému sa musela prerušiť hra.
06:47
Druhý útok Dukly vďaka Bezúchovi narobil vietor pred Orčíkom, puk skončil tesne vedľa brány.
05:48
Škvaridlo obkorčuľoval s pukom bránu a snažil sa nájsť Gašpara, ten bol prikrytý.
04:19
goalTrenčín dal gól!
Trenčania sa udržali v pásme, Trška posunul na modrej Holendovi, jeho nahodenie Orčík len vyrazil pred odkrytú bránu, kde bol prvý JURAJ BEZÚCH a dopravil puk do odkrytej brány.
Asistencie: Matúš Holenda, Dominik Trška.
03:50
Starostov pokus bol zblokovaný, puk dlho padal na ľad, nakoniec ho ešte Hossa skúšal zamiesť na bránu, Orčík ho pokryl.
03:08
importantHossa prudko vypálil od modrej, puk sa odrážal od zadného mantinelu, Orčík ho chcel zachytiť ako sa odrážal do bránkoviska a skoro si puk vrazil do bránky.
02:14
Aj Detva sa pustila do útoku a dlhšie udržala puk v pásme, ale zakončoval iba Zorvan z uhla, nik jeho pokus nedorazil.
00:52
importantHossa v čistej šanci medzi kruhmi, ale jeho strelu Orčík dokázal pokryť.
00:08
Prvé nahodenie zo stredného pásma radšej Orčík podržal, vhadzovať sa bude v pásme Detvy.
00:01
Stretnutie sa práve začalo.
Úvodné zostavy:

Dukla Trenčín: Volden – Starosta, Drgoň, Holenda, Cebák, Bohunický, Pač, Trška – Hossa, Sojčík, Šťastný – Ručkay, Bulík, Bezúch – Gašparovič, Sádecký, Vopelka – Hecl, Šimun, Švec – Hudec

HC 07 Orin Detva: Orčík – F. Fekiač, Sládok, Gachulinec, Valjent, Mačkovič, Zorvan, F.Šedivý, Jendroľ – Škvaridlo, Gašpar, Žilka – Török, Srnka, Říha – Videlka, Huňady, V.Fekiač – Poliaček, Petro, Hrušík

Rozhodca: Baluška, D.Konc – M.Orolín, J.Tvrdoň.
Nasadení boli skúsení rozhodcovia, aby sa rozhodujúci duel nezvrhol. Vladimír Baluška a Daniel Konc by mali byť zárukou toho, že tento dôležitý zápas bude prebiehať, ako má.
Zápas o všetko je pripravený, hráči absolvovali rozcvičku, hostia nastúpia v modrom, domáci v žltých dresoch. V bránke budú jednotky tímov – Lars Volden a Filip Orčík.
Až posledné kolo baráže rozhodne o druhom tíme, ktorý si zabezpečí účasť v budúcoročnej Tipsport lige. Trenčania majú na druhej priečke jednobodový náskok pred Detvou, všetko sa teda rozhodne vo vzájomnom zápase. Jeho víťaz skončí druhý.

Vzájomné zápasy v baráži:

HC 07 Orin Detva – HK Dukla Trenčín 4:3 pp (2:1, 1:1, 0:1 – 1:0)
Góly: 4. Škvaridlo (Gašpar, V. Fekiač), 18. Huňady (Šimon, Videlka), 25. Poliaček (F. Fekiač), 62. Török (Gachulinec) – 11. M. Hossa (Drgoň, Starosta), 25. Sojčík (Bohunický), 51. Vopelka (M. Hossa, Drgoň)

Dukla Trenčín – HC 07 Orin Detva 2:1 (1:0, 1:0, 0:1)
Góly: 13.Gašparovič (Holenda, Štumpf), 30.Hossa (Holenda) – 50.Sládok (Srnka, Žilka)

HC 07 Orin Detva – HK Dukla Trenčín 3:1 (1:0, 1:1, 1:0)
Góly a asistencie: 2. Videlka, 33. Škvaridlo (Žilka, Gašpar), 46. Gachulinec (Tӧrӧk) – 26. Holenda (Švec, Sojčík)

Štatistiky hráčov v baráži:

DUKLA:
Marcel Hossa 10 bodov (5+5)
Peter Sojčík 9 bodov (4+5)
Tomáš Starosta 8 bodov (0+8)
Eduard Šimun 7 bodov (4+3)
Matúš Holenda 7 bodov (2+5)
Vopelka, Šťastný, Drgoň po 5 bodov

DETVA:
Tomáš Škvaridlo 8 bodov (5+3)
Rastislav Gašpar 7 bodov (2+5)
Lukáš Říha 7 bodov (0+7)
Poliaček, Torok, Žilka a Fekiač po 6 bodov

Štatistiky brankárov v baráži:
Lars Volden (Dukla) – 11 zápasov, 2,42 gólu/zápas, úspešnosť zákrokov 91,26%
Filip Orčík (Detva) – 11 zápasov, 2,07 gólu/zápas, úspešnosť zákrokov 93,77%
Vítame vás pri online prenose. Stretnutie sa začne o 18:00.
Nachádzate sa tu:
Domov»Hokej»Slovensko»Trenčín si vydýchol, medzi elitou bude hrať naďalej