Futbalové prestupy ONLINE: Guardiola naznačil svoju budúcnosť (sobota, 27. júl)

Pep Guardiola.
Pep Guardiola. (Autor: TASR/AP)
Sportnet|27. júl 2024 o 07:34 (aktualizované 27. júl 2024 o 15:32)

Pozrite si prehľad zaujímavých futbalových prestupov v letnom prestupovom období 2024 na Slovensku aj v zahraničí v sobotu 27. júla. Sledujte minútu po minúte.

BRATISLAVA. Letné prestupové okno v roku 2024 je v plnom prúde. Prestupuje sa už vo všetkých top ligách na svete.

Vo väčšine krajín sa prestupové obdobie uzatvorí 1. septembra.

Pozrite si prehľad prestupov na jednom mieste v sobotu, 27. júla.

Futbalové prestupy ONLINE (leto 2024)

Endrick hráčom Realu Madrid

15:32 Brazílsky futbalový reprezentant Endrick sa stal definitívne hráčom Realu Madrid. S úradujúcim španielskym majstrom podpísal v sobotu šesťročný kontrakt.

Endrick, ktorý iba nedávno oslávil 18. narodeniny, bude v Reale nosiť dres s číslom 16, informovala o tom agentúra Reuters.

"Je to bláznivé. Odmalička som bol fanúšikom Realu a teraz budem hrať za môj obľúbený tím. Ani nedokážem slovami opísať moje pocity. Splnil sa mi veľký sen," uviedol bývalý hráč Palmeirasu. Za brazílsky národný tím doposiaľ odohral 10 zápasov a vsietil tri góly.

Vlani vo veku 17 rokov a 246 dní rozhodol prípravný zápas proti Anglicku. Stal sa vôbec najmladším strelcom v histórii, ktorý strelil gól vo Wembley.


Le Normand posilnil Atlético

12:33 Španielsky futbalový obranca Robin Le Normand si bude od novej sezóny obliekať dres Atletica Madrid. Člen tímu úradujúcich majstrov Európy prestúpi do Atletica z Realu Sociedad.

Dvadsaťsedemročný stopér sa narodil vo Francúzsku, ale pred ôsmimi rokmi sa presťahoval z Brestu do San Sebastianu a získal španielske občianstvo.

V La Lige odohral 167 zápasov, na konte má aj 17 štartov v drese národného tímu. Na uplynulých ME v Nemecku nenastúpil len v semifinálovom dueli proti Francúzsku (2:1) pre kartový trest.

Podrobnosti o kontrakte s Atleticom zatiaľ nie sú známe, prestup má byť skompletizovaný v najbližších dňoch, pripomína agentúra DPA.


Sessegnon sa vrátil do Fulhamu

10:12 Anglický futbalista Ryan Sessegnon bude opäť pôsobiť v prvoligovom Fulhame. S londýnskym klubom podpísal dvojročný kontrakt.

Dvadsaťštyriročný stredopoliar sa stal v lete voľným hráčom po vypršaní zmluvy s Tottenhamom, ktorého dres si obliekal od roku 2019.

Sessegnon je odchovanec Fulhamu, v minulosti za A-tím odohral 120 zápasov, v ktorých strelil 20 gólov a pridal 18 asistencií.

"Je úžasné byť späť tam, kde sa to pre mňa začalo. Aj emotívne. Vždy to pre mňa bude domov. Myslím, že som jednoducho cítil, že by to malo byť tak, že sa sem vrátim. Som nadšený, že sa mi to podarilo," citovala Angličana agentúra DPA.


Tach chce ísť do Bayernu

8:04 Bayer Leverkusen ešte stále nedal zelenú návrhu Bayernu na Jonathana Taha. Nn stále čaká a verí na tento krok.

Tah chce prestúpiť do Bayernu a sústredí sa na prestup ako na najvyššiu prioritu.


Guardiola naznačil budúcnosť

7:30 Pep Guardiola naznačil svoju budúcnosť ako tréner v majstrovskom Manchestri City. Povedal, že nevylučuje, že podpíše s klubom novú zmluvu.

Povedal, že nie je ďaleko od odchodu, no to neznamená, že klub opustí. "Chcem si byť istý, že je to správne rozhodnutie nielen pre mňa, ale aj pre hráčov," povedal tréner.

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Futbalové prestupy ONLINE: Guardiola naznačil svoju budúcnosť (sobota, 27. júl)