Odstaveného Sneijdera bráni manželka: Nie je zranený

Wesley Sneijder.
Wesley Sneijder. (Autor: SITA/AP)
TASR|8. dec 2012 o 15:26

Holanďan sa pre novú zmluvu dostal do konfliktu s vedením. Odmieta výrazné zníženie mzdy, v dôsledku čoho ho nevidno na ihrisku.

RÍM. Holandský futbalista Wesley Sneijder sa pravdepodobne neobjaví v zostave Interu Miláno ani v nedeľňajšom zápase talianskej Serie A proti SSC Neapol.

Dvadsaťosemročný tvorca hry v piatok neabsolvoval tréning. Členovia realizačného tímu Interu povedali, že dôvodom absencie boli problémy so svalom.

Sneijderova manželka Yolanthe Cabauová však na sociálnej sieti Twitter napísala: "Nie je zranený. Wesley je v poriadku!"

Kouča Interu Andreu Stramaccioniho otázky novinárov o Sneijderovom zdravotnom stave nahnevali.

"Jediné, čo ma skutočne zaujíma je to, čo mi hráči povedia do očí. To, čo sa objaví napríklad na Twitteri, mi je ukradnuté," povedal kormidelník podľa agentúry Reuters.

"Sneijder je v poriadku. V piatok ho trápili menšie svalové problémy, rozhodol sa preto pre deň voľna. V sobotu sa k nám pripojil. "

Holanďan sa pred časom dostal do konfliktu s vedením talianskeho veľkoklubu. Riaditeľ Marco Branca v novembri vyhlásil, že Sneijder nebude hrať, pokiaľ sa nerozhodne o svojej budúcnosti.

Holandský reprezentant chce údajne v januári opustiť taliansky klub a prestúpiť do Manchestru United.

Inter si chce hviezdneho stredopoliara udržať a ponúkol mu predĺženie kontraktu, to by ale znamenalo výrazné zníženie jeho mzdy.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Taliansko»Odstaveného Sneijdera bráni manželka: Nie je zranený