Odohral dva zápasy a opäť je zranený. Duda proti Dortmundu nenastúpi

Ondrej Duda (vľavo).
Ondrej Duda (vľavo). (Autor: twitter.com/HerthaBSC_EN)
SITA|10. mar 2017 o 18:29

V nominácii na zápas figuruje obranca Peter Pekarík.

BERLÍN. Slovenský futbalový reprezentant Ondrej Duda v službách Herthy Berlín, počas ostatných mesiacov sužovaný zranením kolena, nezasiahne do sobotňajšieho domáceho stretnutia proti Borussii Dortmund (15.30 h) v rámci nemeckej bundesligy.

Duda nefiguruje na súpiske pre zranenie stehenného svalu, referuje verifikované facebookové konto Herthy.

Dvadsaťdvaročný stredopoliar má za sebou úvodné dve ligové vystúpenia v drese Herthy. Pred trinástimi dňami pri domácom víťazstve 2:0 nad Eintrachtom Frankfurt prišiel na trávnik v 89. minúte, kedy debutoval.

V nedeľu na pôde Hamburgu naskočil tesne po polčase a napriek prehre hostí 0:1 stihol naznačiť svoj potenciál - viaceré nemecké médiá ho označili za ťahúňa a mozog berlínskej ofenzívy.

V kádri Berlínčanov pre sobotňajší duel proti Dortmundu nechýba pravý obranca Peter Pekarík. Vo februárovom vzájomnom dueli v rámci osemfinále Nemeckého pohára uspela domáca Borussia, ktorá po remíze 1:1 zvíťazila 3:2 v penaltovom rozstrele.

V októbri Hertha na pôde Borussie hrala nerozhodne 1:1, aj v tomto súboji priebežne viedla. Hertha po 23. kole figuruje s 37 bodmi na piatej priečke v bundesligovej tabuľke, Dortmund je tretí (43 b.).

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Nemecko»Odohral dva zápasy a opäť je zranený. Duda proti Dortmundu nenastúpi