Objavili sa úvahy o presťahovaní NY Islanders do Kansasu

SITA|18. jan 2009 o 08:56

Tím zámorskej hokejovej NHL New York Islanders súhlasil s predsezónnym stretnutím proti Los Angeles Kings v septembri v Kansas City.

NEW YORK. Tím zámorskej hokejovej NHL New York Islanders súhlasil s predsezónnym stretnutím proti Los Angeles Kings v septembri v Kansas City, čím sa stala ešte viac aktuálnejšou informácia o ich budúcnosti na Long Island. Umiestnenie exhibičných stretnutí do iných miest síce nie je neobvyklé, no majiteľ "ostrovanov" Charles Wang nedostal už niekoľko rokov súhlas na vybudovanie novej haly.

Zámorské médiá špekulujú, že by mohol klub presťahovať, alebo predať. V Kansas City, kam sa mal v minulosti sťahovať Pittsburgh, je vybudovaná vynikajúca aréna pripravená pre NHL, čo je lákadlom pre tímy v problémoch. "Svoje prípravné zápasy hrávame na rozličných miestach. Presťahovať sa je jedna z možností, ako dostať náš tím na iný trh," vyhlásil generálny manažér Islanders Garth Snow. Posledné sťahovanie klubu NHL sa udialo v roku 1996, keď Winnipeg Jets odišiel do Phoenixu.

Nachádzate sa tu:
Domov»Hokej»NHL»Objavili sa úvahy o presťahovaní NY Islanders do Kansasu