Gyömbér má viacero ponúk, najradšej by zostal v Taliansku

Norbert Gyömbér.
Norbert Gyömbér. (Autor: TASR)
SITA|18. júl 2017 o 16:07

Slovenský reprezentant je kmeňovým hráčom AS Rím.

RÍM. Ako kmeňový hráč slávneho AS Rím strávil uplynulú sezónu na hosťovaniach v Pescare a Tereku Groznyj.

Zatiaľ čo v Pescare ho na jeseň pribrzdilo zranenie, počas jari mohol slovenský futbalista Norbert Gyömbér pookriať v tíme najvyššej ruskej súťaže.

V Rusku odohral Gyömbér dosť zápasov

"Predovšetkým som tam odohral solídnu porciu zápasov, čo sa mi v Ríme nepodarilo. To mi dodalo nové skúsenosti," povedal Gyömbér pre web Slovenského futbalového zväzu (SFZ).

Po anabáze v Rusku sa revúcky rodák vráti nazad do klubu z Ríma.

"Máme za sebou sústredenie, trénovali sme v Dolomitoch. Napriek tomu, že som mohol mať o týždeň dlhšiu dovolenku, absolvoval som s kádrom celú kondičnú prípravu. Chcem byť čo najlepšie pripravený na ligu. No to, kde budem hrať od novej sezóny, ešte neviem," skonštatoval dvadsaťpäťročný defenzívny univerzál, ktorý má s AS Rím zmluvu ešte na dva roky.

Pravdepodobne pôjde opäť na hosťovanie

Mám nejaké ponuky, uvidíme, ako to celé dopadne. V AS Rím sa vymenilo teraz veľa hráčov a odišli aj takí, pri ktorých sa to veľmi nečakalo.


Norbert Gyömbér, slovenský futbalista

Je pravdepodobné, že opäť pôjde na hosťovanie. "V prvom rade chcem odohrať celú sezónu na jednom mieste. Mám nejaké ponuky, uvidíme, ako to celé dopadne. V AS Rím sa vymenilo teraz veľa hráčov a odišli aj takí, pri ktorých sa to veľmi nečakalo. Najradšej by som zostal v Taliansku. Poznám jazyk a život v krajine mi je blízky," uzavrel Norbert Gyömbér.

Na Apeninskom polostrove sa v ostatných dňoch skloňoval záujem talianskeho druholigistu US Palermo o tohto bývalého hráča Catanie a Banskej Bystrice.

Palermo bolo v uplynulej sezóne súčasťou elitnej Serie A, nezvládlo však boj o záchranu a kleslo do druhej najvyššej súťaže.

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Taliansko»Gyömbér má viacero ponúk, najradšej by zostal v Taliansku