Nástupcom Tonkoviča v Považskej Bystrici Fábry

SITA|2. apr 2007 o 13:13

POVAŽSKÁ BYSTRICA 2. apríla (SITA) - V hádzanárskom klube MŠK SIRS Považská Bystrica už poznajú meno nástupcu dlhoročného riaditeľa Dušana Tonkoviča, ktorého vo funkcii vystriedal Jaroslav Fábry. "Dnes ...

POVAŽSKÁ BYSTRICA 2. apríla (SITA) - V hádzanárskom klube MŠK SIRS Považská Bystrica už poznajú meno nástupcu dlhoročného riaditeľa Dušana Tonkoviča, ktorého vo funkcii vystriedal Jaroslav Fábry. "Dnes uviedli do funkcií nové vedenie Mestských športových klubov Považská Bystrica. Fábry bude jedným z dvoch konateľov a riaditeľom MŠK, zároveň šéfom hádzanárskeho klubu," informoval agentúru SITA manažér Jozef Gálik, ktorý ešte nepozná ďalšie smerovanie hádzanej na Považí. "Konkrétnejšie zámery nového vedenia sa dozvieme v najbližšej budúcnosti. Pri predstavovaní nám oznámili, že postupne sa budú stretávať s vedúcimi jednotlivých stredísk a prezentovať svoje predstavy a plány," dodal Gálik, ktorý zatiaľ zostáva na pozícii manažéra.

Dušan Tonkovič ukončil svoje pôsobenie v klube po tom, čo nové vedenie mesta, ktoré vzišlo z decembrových komunálnych volieb, vypísalo výberové konanie na vedúce funkcie v spoločnostiach so svojou účasťou. Tonkovič sa však doň neprihlásil.

Jaroslav Fábry sa v minuloročných komunálnych voľbách pôvodne uchádzal o post primátora P. Bystrice, napokon sa však svojej kandidatúry vzdal. Fábry je šéfom firmy, ktorá je výhradným dovozcom produktov športovej značky Diadora. Venoval sa aj trénerskej práci vo futbale.


Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Halové športy»Hádzaná»Nástupcom Tonkoviča v Považskej Bystrici Fábry