Najlepšieho hráča Wiganu Bainesa ulovil Everton

SITA|6. aug 2007 o 15:35

LIVERPOOL 6. augusta (SITA, AP) - Zákulisný súboj o služby ľavého obrancu Wiganu Athletic Leightona Bainesa sa napokon skončil v prospech futbalového klubu Everton FC. Liverpoolčania sa s vedením Wiganu ...

LIVERPOOL 6. augusta (SITA, AP) - Zákulisný súboj o služby ľavého obrancu Wiganu Athletic Leightona Bainesa sa napokon skončil v prospech futbalového klubu Everton FC. Liverpoolčania sa s vedením Wiganu dohodli na prestupovej sume za anglického reprezentanta do 21 rokov, hoci ešte nedávno sa neujala ponuka z Goodison Parku na 4 milióny libier vylepšená údajne aj o dvojmiliónového Andyho van der Meydeho. Podmienky dohody sú zatiaľ predmetom tajomstva, ale veľa napovedá aj zamietnutý návrh Sunderlandu v hodnote 6 miliónov libier.

Baines sa na istý čas ocitol na zozname posíl Newcastlu United, rokovania so Sunderlandom torpédoval samotný hráč, hoci kluby našli spoločnú reč. Dvadsaťdvaročný rodák z Kirkby navštevoval mládežnícku akadémiu FC Liverpool a stále sa považuje za fanúšika "The Reds". Za Wigan začal hrať od roku 2002 a pomohol mu k postupu medzi elitu. V minulej sezóne si vyslúžil svojimi výkonmi klubové ocenenie pre najlepšieho hráča roka. Za "The Latics" nastúpil na 145 zápasov, strelil 4 góly.


Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Anglicko»Najlepšieho hráča Wiganu Bainesa ulovil Everton