Mucha nastúpil v pohári, Everton prehral s druholigistom

(Autor: SITA)
SITA|25. sep 2012 o 22:55

Slovenský reprezentačný brankár Ján Mucha ml. odchytal celý utorkový zápas 3. kola anglického Ligového pohára vo futbale medzi jeho Evertonom a Leedsom United.

Slovenský reprezentačný brankár Ján Mucha ml. odchytal celý utorkový zápas 3. kola anglického Ligového pohára vo futbale medzi jeho Evertonom a Leedsom United (1:2).

LEEDS. Dvadsaťdeväťročný rodák z Belej nad Cirochou inkasoval prvý gól už v 4. min, druhý gól dostal v 69. min. Ján Mucha ml. sa nedostáva medzi tri žrde na klubovej úrovni príliš často, za Everton naposledy chytal koncom augusta v 2. kole tejto ligovej súťaže.

Jednoznačnou brankárskou jednotkou je Američan Tim Howard a slovenský gólman sa snaží využiť každú šancu, aby ukázal, že má svoje kvality.

Pre Muchu to bol štvrtý oficiálny zápas v tejto sezóne. K dvom klubovým pridal ďalšie dva v reprezentácii, keď v auguste vychytal víťazstvo SR v Dánsku 3:1 a v septembri absolvoval celý kvalifikačný duel v Litve (1:1).

V Evertone pôsobí od ročníka 2010/11. V najvyššej súťaži ešte šancu nedostal, Howard ho pustil medzi tri žrde len v pohárových súbojoch.

Dvojnásobný majster SR so Žilinou (2003, 2004) nastúpil v drese A-tímu Evertonu od prvej minúty na siedmy súťažný zápas v kariére.


@WeAreLeedsMOT3 Leeds United v Everton - First... by dm_5061ab947aa55


Goal Leeds 2-0 vs Everton by fontes31
Goal Everton 2-1 vs Leeds by fontes31

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Anglicko»Mucha nastúpil v pohári, Everton prehral s druholigistom