Karma je zdarma a lístky stoja majland. Má Ramsay pokračovať? (Sportnet podcast)

Štvrťfinále MS sledovalo necelých tritisíc ľudí.

RIGA. V základnej skupine predvádzali miestami dominantný hokej. Zdolali Nórov, Kazachov, Slovincov, Slovákov, Kanaďanov aj Čechov.

V predstihu sa stali víťazmi skupiny a v poslednom zápase proti Lotyšsku nechali odpočívať najväčšie opory. Ani tí, čo nastúpili, sa nešli pretrhnúť, nemali dôvod.

Švajčiari prehrali s domácim tímom 3:4 po predĺžení. Tento výsledok znamenal, že do štvrťfinále majstrovstiev sveta šli Lotyši a nie Slováci.

A keďže Slovač nezabúda a neodpúšťa a najväčšia radosť je škodoradosť, keď Švajčiarov vo štvrťfinále nečakane vyradili Nemci, najčastejšia reakcia znela - karma.

Priamo z dejiska MS v hokeji v RigePriamo z dejiska MS v hokeji v Rige

Karma je zdarma, ale vstupenky na MS stoja "majland", takže štvrťfinále Švajčiarsko - Nemecko sledovalo necelých tritisíc fanúšikov, čo je tak trochu hanba.

Veľa švajčiarskych fanúšikov už opustilo Rigu pred zápasom, nemeckí sa museli (na jeden zápas!) presúvať z Fínska do Lotyšska a domácich súboj týchto rivalov za 90 eur nelákal. Nečudo, večer ich čakala hlavná šou a zápas Lotyšsko - Švédsko.

S moderátorom Stanom Benčatom sa dozviete:

  • Budú hrať slovenskí hokejisti na zimnej olympiáde 2026 v Taliansku?
  • Mal by Craig Ramsay pokračovať ako tréner Slovenska?
  • Ak nie, kto ho nahradí?

Čo sa dialo vo štvrtok v Rige? Čo znamená víťazstvo Nemcov pre slovenských hokejistov a mal by Craig Ramsay pokračovať ako tréner Slovenska? Vypočujte si ďalší diel podcastu Sportnet priamo z dejiska MS.

Všetky podcasty Sportnet.sk nájdete na tomto odkaze >>>

Nachádzate sa tu:
Domov»MS v hokeji 2023»Karma je zdarma a lístky stoja majland. Má Ramsay pokračovať? (Sportnet podcast)