Monica Selešová myslí v 34 rokoch na návrat

Monica Selešová
Monica Selešová (Autor: ČTK)
SITA|3. dec 2007 o 18:34

LOS ANGELES 3. decembra (SITA) - Bývalá najlepšia svetová tenistka Monica Selešová zvažuje návrat na profesionálnu scénu. Rodáčka z Nového Sadu naznačila, že v marci budúceho roku by sa mohla zúčastniť ...

LOS ANGELES 3. decembra (SITA) - Bývalá najlepšia svetová tenistka Monica Selešová zvažuje návrat na profesionálnu scénu. Rodáčka z Nového Sadu naznačila, že v marci budúceho roku by sa mohla zúčastniť na turnaji WTA Tour v Miami na Floride, kde je teraz dlhodobo jej domovská adresa. Prvým krokom k návratu by mala byť účasť na sobotňajšej exhibícii v Los Angeles. Na podujatí West Pro-Celebrity Tennis Classic sa predstavia aj Jennifer Capriatiová, Carling Bassettová a jej manžel Robert Seguso ako aj Justin Gimelstob a bratia Luke a Murphy Jensenovci. Penažný zisk z tejto akcie by mal poputovať na charitatívne účely.

Selešová v nedeľu oslávila 34. narodeniny a tenis na najvyššej úrovni nehrala už takmer päť rokov. Jej posledným veľkým turnajom bol parížsky Roland Garros 2003. Odvtedy pre rôzne zranenia odohrala dovedna len niekoľko exhibičných stretnutí. Držiteľka deviatich grandslamových titulov stále tvrdí, že skončila kariéru len v mysliach svojich fanúšikov, ale nikdy sa s tým sama zatiaľ nezmierila.

"Stále milujem hrať tenis. Nemohla som zabudnúť základné údery. Viem aj to, že moja rozcvička pred zápasom a strečing po ňom bude trvať trochu dlhšie. Mojím vzorom môže byť Lindsay Davenportová. Pol roka po pôrode sa vrátila na okruh vo veľkom štýle a ukázala, že nič nezabudla zo svojho majstrovstva," uviedla pre Los Angeles Times.


Nachádzate sa tu:
Domov»Tenis»Monica Selešová myslí v 34 rokoch na návrat