VIDEO: Hrozivé zranenie kolena ukončilo hlavný zápas večera v UFC

Calvin Kattar.
Calvin Kattar. (Zdroj: instagram.com/calvinkattar/)
SvetMMA|30. okt 2022 o 02:45

Nepríjemný moment v hlavnom súboji na turnaji v UFC.

LAS VEGAS. Nie príliš šťastne sa skončil hlavný zápas nedeľného turnaja UFC Vegas 63 medzi Calvinom Kattarom a Arnoldom Allenom.

Očakávaný súboj dvoch špičkových bojovníkov perovej divízie UFC sa skončil predčasne, avšak nie typickým ukončením ale hrozivým zranením.

Koleno Američana Calvina Kattara sa na konci prvého kola dostalo po páde do neprirodzenej pozície, z čoho sa za krátko ukázalo vážne zranenie.

O chvíľu na to už Kattar nebol schopný stáť, a tak rozhodcovi neostávalo nič iné, než duel odmávať.

Víťazom sa stal Arnold Allen, bojovník z kanadského tímu Tristar Gym. Pre zverenca Firasa Zahábiho išlo už o desiatu výhru za sebou v americkej organizácii.

V pozápasovom rozhovore si Allen vypýtal možnosť zabojovať o titul v UFC.

„Je to hrozné, čo sa stalo. (Alexander) Volkanovski chce, aby sme ako jeho potenciálni vyzývatelia urobili parádny zápas a teraz sa stane toto.

Ak bude Volkanovski teraz na chvíľu mimo divíziu, dajte mi súboj o dočasný opasok, poďme do toho,“ vyjadril sa šiesty muž váhy do 66 kilogramov.

Allen sa v tomto roku v klietke predstavil po druhýkrát. Na turnaji v Londýne sa mu v marci podarilo zdolať na knokaut v prvom kole Novozélanďana Dana Hookera.

Nachádzate sa tu:
Domov»MMA»VIDEO: Hrozivé zranenie kolena ukončilo hlavný zápas večera v UFC