VIDEO: Dominancia a zaslúžená výhra. Robert Pukač prelomil smolnú sériu

Robert Pukač.
Robert Pukač. (Zdroj: PML)
Dávid Lukáč|5. okt 2024 o 23:25

Zaznamenal sedemnáste víťazstvo kariéry.

ŠAĽA. Slovenský bojovník Robert Pukač si pripísal dôležité víťazstvo na podujatí PML 11. V náročnom súboji, ktorý prebehol v dohodnutej váhe do 81 kilogramov, zdolal na body Brazílčana Luiza Felipeho Oliveiru.

Pukačovi sa v poslednej dobe príliš nedarilo. V organizácii Oktagon MMA nazbieral tri prehry v rade, keď po tesných bodových verdiktoch nestačil na Miroslava Broža, Matouša Kohouta a Christiana Jungwirtha.

Tentokrát však smolnú sériu prelomil, keď svojho súpera, ktorý zobral zápas na poslednú chvíľu, porazil jasne na body.

VIDEO: Sekvencia zo zápasu Pukač - Oliveira

"Podľa mňa, toto bol lepší súper, ako som mal predtým. Mal som toho Kevina Hangsa, čo je starší pán, ktorý má dve-tri zbrane, ale toto je mladý chalan, Brazílčan, ktorého zápasy som pozeral tri dni pred eventom, keď mi ho dali ako súpera.

Neviem, či si to ľudia vedia predstaviť, ale je to veľká zmena. Toto bol naozaj divoký súper. V postoji ste videli, že robil parády a nebolo to jednoduché, takže som musel viacej presadiť wrestling, lebo ten v poslednej dobe veľa trénujem, za čo ďakujem akadémii Jozefa Lohyňu a chalanom z Jiu-jitsu Academy Bratislava," nechal sa počuť Pukač po zápase.

Už o mesiac ho čaká ďalší náročný zápas, keď sa predstaví na turnaji Oktagon 63 v Bratislave. V TIPOS aréne bude čeliť Chorvátovi Ivicovi Truščekovi, ktorý má na konte viac ako 80 zápasov.

"Nie nadarmo má prezývku Teror. Fakt tých súperov terorizuje, takže sa musím na neho špeciálne pripraviť," uzavrel Pukač.

Nachádzate sa tu:
Domov»MMA»VIDEO: Dominancia a zaslúžená výhra. Robert Pukač prelomil smolnú sériu