Veľká tragédia v rodine českej bojovníčky. Lucie Pudilová prišla o brata

Lucie Pudilová.
Lucie Pudilová. (Zdroj: Oktagon MMA)
SvetMMA|5. okt 2024 o 18:10

"Nikdy na teba nezabudnem a navždy budeš v mojom srdci,“ uviedla Pudilová.

PŘÍBRAM. Známa česká bojovníčka Lucie Pudilová prišla za tragických okolností o mladšieho súrodenca.

O nešťastnej udalosti informujú viaceré české média.

„Najlepšia česká MMA bojovníčka Lucie Pudilová zverejnila v piatok večer na svojom instagramovom profile dojemný príspevok. Vyplynulo z neho, že obeťou štvrtkovej tragickej dopravnej nehody v Cetyni bol jej pätnásťročný brat.

K havárii došlo vo štvrtok okolo pol deviatej večer. 20-ročný vodič Škody Rapid nezvládol prejazd ľavotočivou zákrutou neďaleko Cetyne, dostal šmyk a s autom vyletel z cesty, kde narazil do stromu. Vo vozidle s ním cestovali ďalšie štyri osoby, z toho tri maloleté.

Štyria účastníci nehody utrpeli viac či menej závažné poranenia. Dvaja boli letecky transportovaní do juhočeskej nemocnice, resp. do FN Motol, jeden bol prevezený do příbramskej nemocnice,“ informoval server Příbram.cz.

„Posledný rozhovor s mojím malinkým šampiónom som mala, keď som sa ho pýtala, prečo neprišiel na tréning a vysvetľovala som mu, že tam musí chodiť.

Sľúbil mi, že bude chodiť a dnes som mala sľúbený tanec na tanečnej. Som zdrvená a zlomená, nikdy na teba nezabudnem a navždy budeš v mojom srdci,“ komentovala na sociálnych sieťach nešťastnú udalosť Pudilová.

Tragédia pritom zasiahla českú bojovníčku pred dôležitým súbojom. Už koncom roka ju na podujatí Oktagon 65 čaká titulový zápas so Slovenkou Luciou Szabovou.

Nachádzate sa tu:
Domov»MMA»Veľká tragédia v rodine českej bojovníčky. Lucie Pudilová prišla o brata