Po súboji mal otras mozgu. Nebol som na zápas pripravený, hovorí Boráros

Boráros v zápase s Komuenhom.
Boráros v zápase s Komuenhom. (Autor: RFA)
SvetMMA|21. máj 2024 o 12:50

Tvrdá prehra si vyžiadala svoju daň.

NOVÉ ZÁMKY. Premiéra Gábora Borárosa v organizácii RFA nedopadla dobre. V Nových Zámkoch podľahol Fredericovi Komuenhovi v druhom kole na technický knokaut.

Aj keď pred zápasom deklaroval, že je vo výbornej forme, opak bol pravdou. Po prvom kole sa ukázala súperova lepšia kondičná pripravenosť.

Boráros vo svojom vyjadrení nakoniec priznal, že príprava na duel nebola optimálna. „Ahojte ľudia, zdravím vás. Nehnevajte sa, že som sa neozval pár dní, ale bolo to celé zle.

Mal som otras mozgu cez víkend, ale už som v pohode. Aj preto som vyzeral tak zle, lebo som nebol pripravený na zápas. Taká je pravda, nehnevajte sa, bude to v budúcnosti iba inak.

Mal som preto aj problémy, zvracal som, bol som v nemocnici a robili mi CTčko. Dostal som infúziu a už som v poriadku, život ide ďalej ako stále. Teraz som na ceste do Budapešti,“ odkázal na sociálnych sieťach Gábor Boráros.

Podstatné bolo vyhrať akýmkoľvek spôsobom, hovorí súper

Frederico Komuenha bol po zápase spokojný. Zdolal veľké meno na česko-slovenskej scéne, no sám pritom nebol v najlepšom zdravotnom stave.

„Bol som zranený ešte pred mesiacom a pol a cítil som to aj teraz v zápase. Presvedčil som však sám seba, že som v pohode a povedal som si, že tentokrát do toho dám všetko, aj keby som mal zápasiť s jednou rukou.

Neodstúpil by som, pretože ten zápas bol pre mňa veľmi dôležitý. Vzhľadom k tomu, s kým som šiel a v akom stave som šiel, tak som spokojný.

Pre mňa bolo podstatné vyhrať akýmkoľvek spôsobom a to sa mi podarilo. Som spokojný,“ povedal Komuenha na tlačovej konferencii.

Šéf organizácie RFA neskrýval sklamanie

„Bol som sklamaný, nebudem hovoriť nič iné. Pred turnajom som totiž Gábora obhajoval. Veril som, že bude skvele pripravený, on sám ma o tom neustále uisťoval.

Vôbec som nečakal, že to takto dopadne,“ reagoval promotér RFA Boris Marhanský pre portál kaocko.cz na Borárosov výkon.

Po dueli sa dokonca skloňuje aj koniec niekdajšej hviezdy Oktagonu v RFA. Marhanský totiž potvrdil, že jeho výkon môže ohroziť Borárosovu budúcnosť v organizácii.

„Neviem, či si fakt myslel, že mu na výhru bude stačiť prvé kolo. Aj keď šance na víťazstvo v ňom samozrejme mal, bolo vidieť, že nie je úplne OK.

Čo presne sa stalo, či mal alebo má nejaké problémy, ale ešte neviem, budeme to s ním riešiť. Od druhého kola bolo poznať, že mu telo nefunguje,“ uviedol šéf RFA na margo Borárosovho zápasu.

Slovenský bojovník zaknihoval druhú prehru v rade. Jeho aktuálne skóre je 20 výhier a 12 porážok.

Nachádzate sa tu:
Domov»MMA»Po súboji mal otras mozgu. Nebol som na zápas pripravený, hovorí Boráros