November v MMA? RFA v Prievidzi, prvý turnaj Fabriq MMA a premožiteľ Buchingera

Milan Ďatelinka a Karol Ryšavý. Oboch čakajú v novembri hlavné zápasy večera, jedného na turnaji RFA, druhého na Fabriq MMA.
Milan Ďatelinka a Karol Ryšavý. Oboch čakajú v novembri hlavné zápasy večera, jedného na turnaji RFA, druhého na Fabriq MMA. (Zdroj: instagram.com/milan_datelinka, OKTAGON MMA)
Daniel Stankovič|1. nov 2022 o 10:30

Čo prinesie november na scéne zmiešaných bojových umení?

BRATISLAVA. Jeseň je v plnom prúde a scéna zmiešaných bojových umení sa pripravuje na viaceré zaujímavé podujatia a zápasy.

Čo príde v novom mesiaci, akých bojovníkov čakajú súboje a prečo stojí za to sledovať domáce i zahraničné turnaje? Práve na to sa pozrieme v nasledujúcich riadkoch.

Turnaj RFA v Prievidzi, premiéra novej ligy Fabriq MMA v Trnave, UFC a titulový duel Israela Adesanyu alebo obhajoba Vadima Nemkova v Bellatore.

Slovenský projekt mieri do finále

Fabriq MMA. Nová československá organizácia zmiešaných bojových umení sa chystá na svoj premiérový turnaj. Mestská športová hala v Trnave bude hostiť v sobotu 5. novembra atraktívny turnaj plný známych bojovníkov.

Keď sa v septembri oznámila nová liga MMA, mnoho fanúšikov ostalo milo prekvapených.

S odstupom času vieme povedať, že plánom partnerskej organizácie Oktagonu je na domácej scéne ponúknuť stabilné miesto na rozvoj amatérskych talentov a dávať šancu českým a slovenským profesionálnympasníkom.

Ak by chcel niekto namietať, že by išlo o organizáciu druhého sledu, nie je tomu tak.

Už na prvý pohľad nájdeme na karte Fabriq MMA popredných bojovníkov. Najlepším príkladom je fakt, že na prvom podujatí uvidíme hneď troch víťazov reality šou Oktagon Výzva Gábora Borárosa, Karola Ryšavého a Romana Paulusa.

Do akcie sa dostanú aj ďalší bojovníci z trnavského Spartakus Fight Gymu Michal Plesník, Branislav Zuzák, Denis Farkaš, Daniel Hromek, Lukáš Eliáš a Samuel Karas.

Nachádzate sa tu:
Domov»MMA»November v MMA? RFA v Prievidzi, prvý turnaj Fabriq MMA a premožiteľ Buchingera