Messi: Verejnosť čaká na zlyhanie Barcelony

SITA|7. mar 2013 o 18:42

Štvornásobný najlepší svetový futbalista roka Lionel Messi si myslí, že mnoho ľudí dúfa vo vyradenie španielskeho giganta FC Barcelona v osemfinále Ligy majstrov.

MADRID. Podľa 25-ročnej argentínskej hviezdy "blaugranas" si to neprajníci želajú, aby mohli odpískať éru hegemónie katalánskeho mužstva z ostatných rokov. Barca prehrala v prvom dueli osemfinále LM na pôde milánskeho AC 0:2 a čelí hrozbe skorého stop v pohárovej Európe.

"Je veľa takých, ktorí čakajú na naše zlyhanie. Potom by mohli vyhlásiť, že prišiel koniec úspešnej Barcelony. Nastal pre nás čas na obrat k lepšiemu. Všetko sa to začalo v Miláne a odveta by mohla byť zápasom, ktorým sa dostaneme späť na víťaznú vlnu," cituje Messiho ESPN Deportes.

Barcelone sa v ostatných týždňoch nedarilo okrem európskej scény ani na domácej: zvíťazila síce v ligovom zápase s FC Sevilla (2:1), ale prehrala oba súboje "El Clásico" s odvekým rivalom Realom Madrid - najprv v odvete semifinále národného pohára (1:3) a potom aj v najvyššej dlhodobej súťaži Primera División (1:2), v ktorej má na čele tabuľky 11-bodový náskok.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Španielsko»Messi: Verejnosť čaká na zlyhanie Barcelony