McGregor priznal, že „popíjal alkohol" aj niekoľko dní pred zápasom s Khabibom

Adrián Mečiar|15. jan 2020 o 01:00

McGregor tvrdí, že pred predošlými zápasmi si takéto čosi nedovolil.

McGregor tvrdí, že pred predošlými zápasmi si takéto čosi nedovolil.

Bojovníci obyčajne pristupujú ku svojej príprave na zápas veľmi zodpovedne. Často majú stanovený prísný režim, ktorý dodržiavajú celé týždne pred konaním duelu. Najmä tí najlepší zápasníci bojujúci v popredných svetových ligách si dávajú veľký pozor na svoju životosprávu. Predsa, ak sa chcete udržať so špičkou, nemôžete si dovoliť žiť nezdravo. Veď rozhoduje každý detail.

A ak sa k tomu bavíme o titulovom zápase UFC, mnohí zrejme pomyslia na až vedecký prístup, ktorí v prípravnom kempe volia veľkí svetoví šampióni. Tí majú pri sebe svojho výživového poradcu, ktorý sa stará o ich stravu. Majú po boku celý tím trénerov, kondičných trénerov alebo dokonca vedcov, ktorí dohliadajú na ich prípravu prostredníctvom dát.

Avšak bojovník si môže vybrať aj inú cestu. Živým dôkazom toho je Conor McGregor, ktorý si to dovolil pred najväčším zápasom v dejinách UFC. 

McGregor sa v rozhovore s Arielom Helwanim priznal, že pil alkohol aj niekoľko dní pred zápasom s Khabibom Nurmagomedovom. „Vtedy som popíjal počas celého týždňa," prezradil Ír, ktorý zároveň sám nechápe toto svoje správanie. McGregor tvrdí, že pred predošlými zápasmi si takéto čosi nedovolil.

„Neviem, čo to do mňa vošlo," hovorí.

Pred duelom s Donaldom Cerronem však McGregor ubezpečuje, že nič podobné tentoraz nehrozí. „Posledné mesiace som nedal alkohol do úst. Sú to už dobré tri, štyri mesiace."

Nachádzate sa tu:
Domov»MMA»McGregor priznal, že „popíjal alkohol" aj niekoľko dní pred zápasom s Khabibom