Marek Čech sa v stredu dočká debutu v drese West Bromwichu

Marek Čech v slovenskom drese.
Marek Čech v slovenskom drese. (Autor: SITA / AP)
SITA|23. júl 2008 o 11:55

Slovenský futbalový reprezentant Marek Čech by si mal v stredu po prvý raz obliecť dres anglického prvoligového klubu West Bromwichu Albion.

BIRMINGHAM 23. júla (SITA) - Slovenský futbalový reprezentant Marek Čech by si mal v stredu po prvý raz obliecť dres svojho nového zamestnávateľa, anglického prvoligového klubu West Bromwichu Albion. Ako informuje oficiálna internetová stránka "The Baggies", 25-ročný rodák z Trebišova nastúpi v základnej zostave nováčika Premier League v prípravnom stretnutí proti účastníkovi nižšej anglickej súťaže Cheltenham Town.

Dvadsaťsedemnásobný reprezentant SR skompletizoval svoj prestup na štadión The Hawthorns v utorok minulý týždeň podpisom trojročnej zmluvy. Odvtedy absolvovali zverenci Tonyho Mowbraya už tri prípravné stretnutia, ktoré však autor troch gólov v drese slovenského národného mužstva sledoval len z tribúny. Marek Čech by mal v stredu večer nastúpiť na svojom tradičnom poste na ľavej strane defenzívnej formácie, partnerov v medzinárodnej obrane by mu mali robiť Belgičan Carl Hoefkens, legionár z Kapverd Pedro Pelé a rodák z Mozambiku Tininho.

Nachádzate sa tu:
Domov