Je to len úvaha médií. My o titule nehovoríme, priznal Solskjaer

Tréner Manchestru United Ole Gunnar Solskjaer.
Tréner Manchestru United Ole Gunnar Solskjaer. (Autor: TASR/AP)
TASR|7. feb 2021 o 12:35

V pozícii hlavného trénera bol 100. krát.

MANCHESTER. Futbalisti Manchestru United viedli po polčase sobotného domáceho stretnutia 23. kola Premier League nad Evertonom 2:0, ale napokon sa museli uspokojiť s remízou 3:3.

Hosti si "uchmatli" bod až v závere, keď v piatej minúte nastaveného času vyrovnal Dominic Calvert-Lewin. Zverenci trénera Oleho Gunnara Solskjaera tak nevyužili šancu bodovo sa dotiahnuť na svojho mestského rivala City. 

Chýba im konzistentnosť výkonov 

United v minulom kole deklasovali Southampton 9:0 a po menej oslnivých rokoch sa objavili opatrné úvahy o možnom zisku majstrovského titulu.

"Červeným diablom" však chýba konzistentnosť výkonov a podľa Solskjaera ich čaká ešte dlhá cesta za návratom slávnych čias. 

"Nie sme kandidáti na titul a nemali by nás za nich pasovať. To je iba úvaha médií. My sa pomaly zlepšujeme a uvidíme, kam dokráčame, ale o titule nehovoríme," uviedol nórsky kouč pre Sky Sport. 

Ancelotti: Bod je pre nás ako víťazstvo 

Solskjaer v sobotu absolvoval jubilejný 100. ligový duel v pozícii trénera, z toho 82. na striedačke ManU a 18-krát viedol Cardiff. Na jeho konci bol však sklamaní. 

"V prvom polčase sme nehrali dobre, ale dali sme dva skvelé góly. Po vyrovnaní sme sa zlepšili, no záverečná akcia zápasu nám dala 'do zubov'," zhodnotil. 

Naopak, na výkon svojich zverencov bol hrdý tréner Evertonu Carlo Ancelotti.

"Bol to neuveriteľný duel, čo mám povedať? Aj keď sme boli v prvom polčase zahriaknutí, v druhom sme sa osmelili a hrali útočnejšie.

Na konci sme si bod zaslúžili. Pre nás to je ako víťazstvo, aj keď sme získali iba bod. Hrali sme proti jednému z najlepších tímov v lige, a hoci nie sme na ich úrovni, môžeme s nimi bojovať," povedal skúsený tréner.

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Anglicko»Je to len úvaha médií. My o titule nehovoríme, priznal Solskjaer