Magnitogorsk neobháji, Štrbák skončil

SITA|28. mar 2008 o 10:59

JAROSLAVĽ 28. marca (SITA) - Ruský hokejový majster Metallurg Magnitogorsk svoj vlaňajší titul neobháji, v semifinálovej sérii superligy vypadol s Lokomotivom Jaroslavľ 0:3 na zápasy. Posledný duel semifinále ...

JAROSLAVĽ 28. marca (SITA) - Ruský hokejový majster Metallurg Magnitogorsk svoj vlaňajší titul neobháji, v semifinálovej sérii superligy vypadol s Lokomotivom Jaroslavľ 0:3 na zápasy. Posledný duel semifinále vyhral Lokomotiv doma 2:1 po samostatných nájazdoch. Magnitogorsk má zatiaľ ako jediný ruský klub isté miesto v lukratívnej Lige majstrov, ktorá sa začne v sezóne 2008/09. Okrem víťaza Európskeho pohára majstrov bude Rusko zastupovať nový majster. Druhý finalista vzíde zo súbojov medzi Ufou a Kazaňou.

Jaroslavľ hral naposledy finále v roku 2003. Magnitogorsku v poslednom semifinále nepomohla ani jedna asistencia Martina Štrbáka, pre ktorého sa klubová sezóna vo štvrtok skončila. "Tento deň je pre nás veľmi výnimočný. V semifinále sme sa nepovažovali za favorita, chceli sme hrať svoju hru. Magnitogorsk má veľmi dobré mužstvo. Pred vlastnými fanúšikmi sme dnes nemohli prehrať. Všetci od nás čakali víťazstvo," povedal tréner Jaroslavľa Kari Heikkilä.

Nachádzate sa tu:
Domov»Hokej»Ďalšie súťaže»Magnitogorsk neobháji, Štrbák skončil