Levante povedie taliansky tréner De Biasi

TASR|11. okt 2007 o 07:40

Madrid 11. októbra (TASR) - Novým trénerom trápiaceho sa španielskeho futbalového tímu Levante bude Talian Giovanni De Biasi. Na poste nahradí Abela Resina, ...

Madrid 11. októbra (TASR) - Novým trénerom trápiaceho sa španielskeho futbalového tímu Levante bude Talian Giovanni De Biasi. Na poste nahradí Abela Resina, ktorého vedenie prvoligistu odvolalo po nedeľňajšej prehre 0:3 so Zaragozou.

"Pred príchodom do nového klubu cítim veľkú motiváciu. Vždy ma fascinoval španielsky futbal," povedal De Biasi, ktorý naposledy trénoval AC Turín. Futbalistom Levante sa v úvode ligovej súťaže vôbec nedarí a v tabuľke Primery división sú po siedmich kolách na samom dne so ziskom jediného bodu. "Myslím si, že Levante má kvalitný káder a je v silách hráčov vyhrabať sa z bahna," poznamenal De Biasi. Bývalý stredopoliar si počas svojej trénerskej kariéry vybodoval povesť muža, ktorý dokáže priemerné tímy vybičovať k maximu. Pod jeho vedením sa Modena prvýkrát po 38 rokoch prebojovala z talianskej Serie C1 do Serie A a postup do najvyššej súťaže zabezpečil aj Turínu.

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Španielsko»Levante povedie taliansky tréner De Biasi