Lašák vychytal tretí shutout v sezóne, Pardubice vyhrali

SITA|3. dec 2007 o 09:57

PARDUBICE 3. decembra (SITA) - Slovenský reprezentačný brankár Ján Lašák vychytal už tretí shutout v sezóne 2007/2008. V nedeľňajšom zápase 27. kola českej hokejovej extraligy na naho hráči Karlových ...

PARDUBICE 3. decembra (SITA) - Slovenský reprezentačný brankár Ján Lašák vychytal už tretí shutout v sezóne 2007/2008. V nedeľňajšom zápase 27. kola českej hokejovej extraligy na naho hráči Karlových Varov vypálili 41 striel, ale ani raz ho neprekonali. Aj Lašákovou zásluhou vyhrali Pardubice 2:0 a už sa začínajú pomaly približovať k vytúženej ôsmej priečke znamenajúcej postup do play off. Mužstvu sa v predchádzajúcom období nedarilo, ale v posledných šiestich dueloch bodovalo. "Konečne to bol výkon, aký si predstavujeme," zhodnotil Lašák v českom denníku Sport nedeľňajšie víťazstvo nad Karlovými Varmi. "Dúfam, že také niečo predvedieme aj v nasledujúcich stretnutiach."

Aj 28-ročný slovenský gólman striedal slabšie chvíle s hviezdnymi. "Je to najmä o psychike. Každú prehru prežívam veľmi ťažko, po zápasoch nemôžem zaspať. Program je nahustený, nemám čas odreagovať sa aspoň na chvíľku. Raz som hore, potom dolu. A teraz sa musím na víťaznej vlne udržať čo najdlhšie," skonštatoval Ján Lašák.

Po 27. kole patrí tímu HC Moeller Pardubice v českej extralige 11. miesto s 34 bodmi, keď na ôsmy Třinec stráca iba tri body.


Nachádzate sa tu:
Domov»Hokej»Ďalšie súťaže»Lašák vychytal tretí shutout v sezóne, Pardubice vyhrali