Larsson: Walcottov gól? Raz za život

SITA|16. jún 2012 o 13:32

"Sme veľmi sklamaní. V niektorých pasážach sme boli lepším tímom," hovorí futbalista Sunderlandu.

KYJEV. Švédsky futbalový reprezentant na majstrovstvách Európy v Poľsku a na Ukrajine Sebastian Larsson si myslí, že Angličan Theo Walcott mal pri svojej gólovej strele v piatkovom kyjevskom zápase v základnej D-skupine veľké šťastie.

"Walcottov gól? Také niečo sa stane raz za život. Ak by to vyskúšal 1000-krát, už by netrafil," rozčuľoval sa stredopoliar anglického Sunderlandu Sebastian Larsson.

Útočník z Arsenalu Londýn Walcott nastúpil v 61. min za nepriaznivého stavu 1:2 a vďaka jeho aktivite sa "Albiónu" podarilo obrátiť skóre na konečných 3:2. Najskôr v 64. min strelou spoza šestnástky vyrovnal na 2:2 a o 14 minút neskôr pripravil gól pre Dannyho Welbecka.

"Sme veľmi sklamaní. V niektorých pasážach sme boli lepším tímom, na tom však teraz už vôbec nezáleží. Anglicko má tri body a my sme skončili. V oboch stretnutiach sme viedli, ani raz sme to však nedotiahli do úspešného konca," pripomenul Sebastian Larsson. Švédi predtým podľahli Ukrajine 1:2, hoci otvorili skóre, a už nemajú nádej na postup do štvrťfinále.

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Reprezentácie»Larsson: Walcottov gól? Raz za život