Lampard chce zostať v Chelsea do konca kariéry

SITA|3. jan 2008 o 17:56

LONDÝN 3. januára (SITA, AFP) - Záložník anglickej futbalovej reprezentácie Frank Lampard vyhlásil, že chce dres svojho súčasného zamestnávateľa FC Chelsea obliekať ďalších šesť alebo sedem rokov. Rodákovi ...

LONDÝN 3. januára (SITA, AFP) - Záložník anglickej futbalovej reprezentácie Frank Lampard vyhlásil, že chce dres svojho súčasného zamestnávateľa FC Chelsea obliekať ďalších šesť alebo sedem rokov. Rodákovi z Romfordu Lampardovi za 18 mesiacov vyprší platnosť kontraktu so spomenutým londýnskym veľkoklubom. Vyhlásenie 29-ročného hráča o jeho oddanosti k "The Blues" by malo ubezpečiť trénera Avrama Granta i fanúšikov o tom, že s Lampardovými službami môžu rátať aj v budúcnosti.

Druhý najlepší futbalista sveta i Európy z roku 2005 podľa bilančných ankiet FIFA a Zlatá lopta Lampard, ktorý profesionálnu kariéru začal vo West Hame United, prišiel na Stamford Bridge v roku 2001. V tvrdej konkurencii sa postupne vypracoval do pozície ťahúňa mužstva "The Blues". "Chcem v tomto klube zostať až do konca mojej kariéry. Chelsea je pre mňa najvyššou predstaviteľnou métou a myslím to úplne vážne. na stupnici do desať jej patrí desiatka," povedal Lampard v rozhovore pre večerník London Evening Standard a dodal: "Každý, kto ma pozná, vie, čo tento klub pre mňa znamená. Na prvom mieste v mojom živote je rodina a Chelsea figuruje hneď za ňou. Neverím, že v inom klube by som sa cítil tak dobre ako tu."

Lampard, ktorý počas svojho pôsobenia na Stamford Bridge strelil zatiaľ 99 gólov, umlčal špekulácie o možnom odchode do iného tímu - v minulosti bola skloňovaná napríklad španielska Barcelona - slovami: "O novej zmluve nebudem rokovať až do konca aktuálnej sezóny. Nechcem však, aby sa fanúšikovia obávali o moju budúcnosť v klube. Nič iné ako predĺženie trvania kontraktu si nepripúšťam."



mj;tx;ko

Nachádzate sa tu:
Domov