Lačný nesklamal, možno si zahrá proti Interu Miláno

SITA|28. júl 2011 o 11:16

Tréner škótskeho veľkoklubu Celtic FC Neil Lennon chce otestovať trojicu hráčov aj v sobotňajšom dublinskom zápase s Interom Miláno.

DUBLIN. Tréner škótskeho futbalového veľkoklubu Celtic FC Neil Lennon chce otestovať trojicu hráčov aj v sobotňajšom dublinskom zápase s Interom Miláno, v permanencii by teda opäť mohol byť aj slovenský zakončovateľ Miloš Lačný.

Okrem neho sú na skúške v kádri "The Bhoys" aj chorvátsky gólman Stipe Pletikosa a juhoafrický zakončovateľ Katlego Mphela. Spomenutá trojica zasiahla aj do stredajšieho prípravného duelu proti Wolverhampton Wanderers, Pletikosa odchytal pri prehre 0:2 celý duel, Lačný po prvom polčase vymenil na ihrisku práve Mphelu, v tíme anglickému prvoligistovi nedostal šancu mladík Kristián Koštrna.

"Budeme sa s týmito hráčmi rozprávať v priebehu nasledujúcich dní, pravdepodobne ešte pred naším odchodom do Dublinu. Celkovo som však bol spokojný s ich výkonom, čo sa útočníkov týka, nie je jednoduché odohrať 45 minút a nepoznať pritom svojich spoluhráčov. Lačný mal viackrát smolu pri zakončení, no ukázal sa," cituje Lennona portál SportingLife.com.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Ďalšie súťaže»Lačný nesklamal, možno si zahrá proti Interu Miláno