Košičania dementujú príchod Lašáka

Ján Lašák
Ján Lašák (Autor: ČTK)
SITA|6. okt 2009 o 16:31

Aj napriek nie príliš presvedčivému úvodu sezóny nelámu v tíme hokejového majstra HC Košice zatiaľ nad mladou brankárskou dvojicou Július Hudáček - Tomáš Halász palicu.

KOŠICE. Aj napriek nie príliš presvedčivému úvodu sezóny nelámu v tíme hokejového majstra HC Košice zatiaľ nad mladou brankárskou dvojicou Július Hudáček, Tomáš Halász palicu.

Obaja dostanú ďalšiu šancu presvedčiť o svojich kvalitách. Podľa informácií utorňajšieho vydania denníka Nový čas údajne Košice rokujú s brankárom Jánom Lašákom, ktorý momentálne nechytá.

Zmluvne je 30-ročný zvolenský odchovanec viazaný s Pardubicami, kde však v súčasnosti uprednostňujú Dominika Hašeka. Príchod Lašáka do Košíc by mal byť podľa Nového času na dobrej ceste.

"Tieto informácie o Lašákovi musím jednoznačne dementovať. Mnohé veci riešime postupne. Verím, že naša výkonnosť sa bude zlepšovať. Od augusta máme problémy, keď sa nám zranili obrancovia. Momentálne hrávame s minimálnym kádrom, chýbajú nám najmä zadáci. Ak by sa objavila vhodná posila, určite zareagujeme," uviedol pre agentúru SITA generálny manažér HC Košice Juraj Bakoš.

Nachádzate sa tu:
Domov»Hokej»Slovensko»Košičania dementujú príchod Lašáka